Farverige lamper der kan skabe sjov i hjemmet

Vi kender det alle sammen. Indretningen er fin, vi har hvad vi skal bruge – men der mangler noget. Måske en lille detalje, der gør dit hjem en smule mere unikt og personligt end naboens hjem. Herunder giver vi et par bud på, hvordan din bolig kan benytte farverigt lys til at skille sig ud. Læs med og lær!

Farverige lampeskærme der skaber hygge

Hvis du ønsker et farverigt og legende lys i rummet, kan du med fordel være kreativ med en farvet loftlampe. Alt efter din indretning kan en farverig loftlampe skabe sjov og spas og den kan udvise stil og kreativitet.

Et godt bud er denne Sphere Medium Polyester Lampeskærm Denim. Med denne farverige lampeskærm, kan dit loft lyse op med dagdrømmende kugler, der skaber associationer til kloden og månen. Lampeskærmen kan enten hænge for sig selv, eller den kan hænge i sammenhæng med andre. Hvis du er i et rigtigt legende humør, kan du kombinere den med lampeskærme i andre farver og størrelser for at skabe dynamik.

Blå Lampeskærm

Lamper der giver et statement

Der findes så mange fede statement lamper, der lader sig inspirere af klassiske glødelamper. Forskellen er bare, at glødelampen er udskiftet med holdbare, og lækre lyspærer der lyser i mange år og i hundredevis af former og farver. Der findes både søde ord, figurer og statements inde i de fine lyspærer, så der er lidt til enhver smag. Hvis du vil skabe en sød og velkommen stemning, så prøv med denne Message In The Bulb LED "Hello" Blå.

Hvis du synes din indretning skriger efter at få lov at give et mere direkte statement, hvad så med at afprøve en lyspære med en lysende klar besked? Er du i humør til at være alene eller måske svinge en humoristisk bemærkning afsted, kan du prøve dig af med en mere direkte af slagsen. Jeg taler selvfølgelig om vores Message In The Bulb LED "Fuck Off". Så finder du næppe en mere direkte lyspære. Brug lampen med humor – så skal den nok skabe øjefang.

 

Gentænk loftlampen med et twist

Mange kender nok loftlampen som en kedelig og almindelig lampe, der skaber meget lidt øjefang og meget lidt kreativitet. Det behøver dog slet ikke at være sådan. Faktisk er loftlamper, hængelamper og pendler en af de kategorier der findes flest unikke lampestyles på, og derfor er der mere end rigeligt potentiale for at skabe sjove, kreative og hyggelige hjørner med en flot og speciel loftlampe.

Hvis du er i humør til at udfordre din indretnings farvekatalog, så kan du med fordel prøve dig af med en Creative Harbour Pendel Grøn Ø38. Denne vilde loftlampe skaber øjefang, men har stadig en farve der passer til de fleste andre farver.

Grøn pendel

Ønsker du endnu mere legende kreativitet, så foreslår vi dig at skabe din helt egen personlige lampe, ved at sammensætte ledning, roset og pærer. Dette lyder måske som noget af et projekt – men det er det faktisk overhovedet ikke. Vi har et stort udvalg af ledning i alverdens farver og kvaliteter, tilhørende rosetter og fatninger og ikke mindst et utal af pærer. Med denne tilgang kan du skabe et fuldkomment unikt rum – og hvad farverne angår kan du gøre det så simpelt eller så vildt som du ønsker dig. Hvis du føler dig parat til at udfordre hjemmets vægge, hvorfor så ikke skeje ud med ikke bare én farve ledning, men måske flere farver ledning, og dermed flere farver hængelamper i dit leverum?

Sådan laver du dit eget mix af roset, ledninger og pærer

Start med en loft roset. Her skal du vælge en roset, der matcher det antal pærer du vil have hængende. Ønsker du f.eks. et hjørne med pærer hængende i 3 niveauer, så skal du vælge en roset med 3 huller. Ønsker du til 7 pærer, vælger du en roset med plads til 7. Vi har rosetter i mange forskellige kvaliteter, former og looks. Om du er til en diskret hvid loft roset eller en prangende roset i messing, så vælger du den. Her ses to vidt forskellige bud på rosetter: Rund Roset Ø20 cm Marble Hvid og Stor Roset til 10 Lamper.

 

Dernæst vælger du ledning.

Du kan selvfølgelig få MASSER af neutrale muligheder for ledning i blandt andet sort, hvid eller træfarver i alverdens nuancer. Dog kan du som temaet her afspejler også lade det gå mere vildt for sig. Er du til feminine, bløde farver, hvad så med at kombinere en lyselilla snoet ledning med lyserøde nuancer Snoet Stofledning Viskose Fuchsia? Stofledning Viskose Violet Lilla/Hvid Stribet. Du kan også gå i en helt anden retning med en klar grøn Snoet Stofledning Viskose Grøn eller endda en kombineret ledning såsom vores Stofledning Viskose Pixel Turkis. Tjek vores store afdeling for stofledninger igennem, og så hvilke farver der taler til dig.

  

 

Til sidst vælger du en eller flere pærer. Endnu en gang er udvalget stort, og du kan derfor både vælge klassiske, hyggelige pærer eller vildere og mere fa5rverige versioner til at sætte prikken over i’et i dit hjemmedesign. En klassisk og gylden mulighed er LED E27 Globe Spiral G125 140lm Dæmpbar Gold. Denne pære går til det meste. Skal der mere skrald på, så prøv dig af, med en farvet pære a la Pastel Berry Globe Dæmpbar 4W. En tredje stilart er, at vælge en pære i en anderledes form end den klassiske. Her kan vi f.eks. anbefale BIG Flex LED Mystery Rock Dæmpbar Smoke der uden at stjæle for meget øjefang med garanti vil vise et anderledes og mere unikt look end en klassisk glødepære.

Dæmpbar pære Lyserød pære 

Anderledes type neon lys

Har du stadig ikke fundet dit foretrukne farvekick til hjemmet, så kan du nu få det nyeste skud på lampestammen: LED neon strips. Med LED neonstrips kan du oplyse skabe, vægge, hjørner, reoler – ja faktisk kan du oplyse hvad end du ønsker og i hvilken som helst farve. Prøv dig ad med Neon Flex IP68 Blå eller Neon Flex 5M 3000k Hvid Silikone. Der findes en masse flotte farver, der både kan benyttes for sig selv eller i kombination med hinanden.

Neon Strip 

Alternativt til neon strips, kan du også få helt klassiske, farverige og stilmæssigt vilde neonlamper. Om end du er til neonskilte der kan hænge på væggen såsom North Light Drink Neon Væglampe.

Neon skilt

Eller flotte bogstaver/tal for et mere enkelt look: LED Neon Letters.

Eller neonlamper der kan stå på borde, reoler og andet såsom vores populære Locomoceon Neon Bordlampe Flamingo.

Bogstaver Neon LED 

Vi håber…

Vi håber at du har fået den bedste inspiration for at krydre dit hjem med nogle vilde, farverige løsninger. Dette var blot et lille inspirationsudpluk – men HUSK! Vi har bordlamper, gulvlamper, loftlamper, og alle andre typer lamper i alverdens farver og materialer. Såfremt du har lyst til yderligere inspiration er du altid velkommen til at vise os dit rum, og tage en snak om hvilke løsninger der kunne passe til din smag.

God farvejagt!

Flere artikler