Om os

Velkommen til OutletLamper - din garanti for belysning i høj kvalitet og til knivskarpe priser! Hos OutletLamper tror vi på, at god belysning starter med god rådgivning. Derfor gør vi ekstremt meget ud af, at du får den rette rådgivning, der både hjælper med det stilistiske og funktionaliteten i dit hjem. Vi er stolte af vores kundeservice i topklasse, som altid er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vores sortiment er omhyggeligt sammensat for at inkludere både tidløse klassikere og de nyeste designs, der passer til tidens trends. 

Hvem er vi?
Bag virksomheden står barndomsvennerne Phillip og Adam. Vi startede OutletLamper, da vi ville give alle muligheden for at udsmykke hjemmet med lækre lamper til outletpriser - lamper i god kvalitet, der ikke var købt i byggemarkedet for at overholde budgettet. Lyset tændte første gang hos Outletlamper i 2018 og vi har siden da tilbudt lamper i en kombination af danske og internationale brands, som du ikke finder andre steder. Vi har både lager og kontor i Herlufmagle på Sjælland, men leverer varer til hele Europa.
Vi ved, hvor vigtigt det er at have en god oplevelse, når du handler på nettet og vores vigtigste parameter for vores succes er tilfredsheden hos vores kunder. Derfor forsøger vi altid at gøre handlen, med dig som kunde mere personlig, så du mærker, at det er mennesker du handler med, og ikke bare en webshop. Hvis vi kan give dig et smil på læben, når du handler hos os, er vores mission fuldendt. Hos Outletlamper får du altid 100 dage til at bytte din vare, hurtig levering og en god og personlig kundeservice. 

Kontor

Lager