Bliv Ambassadør/influencer

Hos Outletlamper er vi altid på udkig efter nye samarbejdspartnere og ambassadører til vores lamper, store som små. Vi arbejder bl.a. med indretningsarkitekter influencere, bloggere, youtubere, gamere og designere.

Der er ikke noget krav til antal følgere. Det vigtigste er, at vores brand passer naturligt ind i din målgruppe. Har du en Instagram-profil, blog, Pinterest, TikTok eller lign. der målretter sig til noget i tråd med indretning, design, DIY eller sparetips, vil vi helt sikkert være et match.

Fordele som ambassadør:

Produkter
Som ambassadør vil du naturligvis gratis modtage den eller de varer du promoverer, men også løbende modtage produkter, gadgets osv.

Honorar
Hvis du bliver ambassadør, kan du blive betalt ved at få tilsendt varer, gavekort shoppen eller få kommission af det salg du skaffer til vores hjemmeside via en eventuel rabatkode eller en trackingkode. Måden vores ambassadører bliver betalt på, varierer alt efter aftale og afhænger selvfølgelig af, hvor meget trafik og salg du

Eksponering
Få delt det content du laver på vores SOME kanaler.

Eksklusive tilbud til dine følgere
Beløn dine følgere med eksklusive tilbud og rabatter – kun til dem.

Samarbejde med vores team
Få hjælp af vores grafiske team til at udarbejde instagram posts, reklamebannere og andet grafisk materiale. Derudover er vi også til rådighed med hjælp til at lave en contentstrategi.

Hvordan?

Hvis du er interesseret i et samarbejde eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at tage kontakt til Phillip på ph@outletlamper.dk eller på tlf. 77 77 77 14.