Baldakin

Baldakin

En baldakin, eller en roset som de også kaldes, er den du bruger til at skjule strømudtaget i loftet med. Med en baldakin kan du skjule det sted hvor lampen er monteret. Samlingen af ledningerne er som regel ikke det kønneste at se på, så en baldakin kan være en rigtig god løsning på dette. Baldakiner til lamper findes i mange forskellige størrelser og farver. Derudover laves de også med flere huller, så du kan have to, tre eller flere lamper/pærer hængende ned fra den samme lampebaldakin. På den måde, kan du nøjes med at bruge et enkelt udtag til at hænge flere lamper op.

Baldakin Sort
Sorte baldakiner og rosetter er meget populære af to årsager. Både fordi de kan matche lampen, men også fordi de kan matche den sorte stofledning, der sidder på de fleste lamper.

Baldakin Hvid
De hvide rosetter og baldakiner er stadig, sammen med de sorte, vores bedst sælgende af slagsen. De matcher ofte de hvide lamper eller stofledninger, men endnu vigtigere, matcher de også de hvide loft, hvilket gør at de ikke tager noget opmærksomhed.

Baldakiner

Baldakiner behøver bestemt ikke bare at være hvide og kedelige. De fås i mange forskellige former og farver og vi er stolte over at have et af Danmarks største udvalg af baldakiner og rosetter. Materialet kan både være plast, metal eller træ og størrelsen på baldakiner og resetter varierer også. Uanset om du er til sort, hvid, kobber eller messing og om du skal hænge én eller flere lamper ned fra din baldakin, har vi den baldakin du søger. Vores store udvalg af baldakiner er designet i Danmark eller i Italien.

Baldakin Klar Kobber
Her hos OutletLamper finder du rosetter og baldakiner i en masse farver, så du kan matche farven på din lampe. Klar Kobber (eller blank kobber) er én af de farver vi forhandler.

Baldakin Børstet Kobber
Hvis du er på udkig efter en roset eller baldakin i en mere rå nuance, har vi også en masse baldakiner i børstet kobber. Dette gælder naturligvis både de rosetter med ét, to, eller endnu flere huller til ledninger.