Baldakin lampe

Baldakin lampe

En baldakin eller en roset er ideel, hvis du ønsker at skjule strømudtaget i loftet. Den kan dog også bruges som en form for udsmykning i loftet, hvor den foruden sin funktion også pynter og fungerer som ”prikken over I’et” på din lampe.

Baldakiner og rosetter til lamper, laves både til en, to, tre, fire eller endnu flere lamper, ligesom der også laves samlerosetter og store XXL rosetter, som tidligere nævnt. Uanset hvilken én af slagsen du er på udkig efter, har vi helt sikkert en der dækker dit behov. De store rosetter kan også laves efter ønske, så du kan få boret flere huller til ledningerne – du kontakter os bare på mail, chat eller telefon, så finder vi ud af det.

 

Baldakin til flere lamper

Hvis vil have flere lamper hængene i en klynge, er der rig mulighed for det, med en baldakin til flere lamper. Uanset om du vil skabe din egen klyngependel, ved at hænge flere små pendler sammen fra én roset, eller om du vil hænge flere fatninger med frit hængende pærer i, kan du gøre dette med en roset til flere lamper. Vi har disse rosetter i en masse forskellige farver og størrelser, til ethvert behov. Se udvalget under Rosetter til 1 Lampe.

Baldakin til 2 lamper
Baldakiner med to huller til lamper eller fatninger, fås i flere forskellige farver, så du kan vælge den farve, som matcher dine lamper og resten af dit hjem. Når du hænger to fatninger sammen, kan du enten hænge dem på linje med hinanden, men du kan også vælge at hænge dem lidt forskudt for hinanden. Se udvalget under Rosetter til 2 Lamper.

Baldakin til 3 lamper
Ligeledes kan du få baldakiner med 3 huller, så du kan hænge tre lamper eller fatninger op i en klynge. Se udvalget under Rosetter Til 3 Lamper.

Baldakin til 4+ lamper
Hvis du er på udkig efter en roset eller baldakin med endnu flere huller, har vi naturligvis også disse, under vores Roset til flere end 4 lamper kategori. Hvis du mangler hjælp, inspiration eller vejledning til køb af rosetter eller baldakiner, sidder vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på mail, chat eller telefon – vi svarer altid så hurtigt vi kan!