Ball Pendel

Blank eller mat overflade Ball pendlen er udstyret med E27 fatning, så der er rig mulighed for at vælge lige præcis den lyskilde du ønsker. Se vores store udvalg af lyskilder her.

Ball pendel fra Frandsen er en meget alsidig lampe, som passer ind mange steder i hjemmet. Den laves i mange forskellige farver og fås både i mat og i klar. De nydelige runder pendler benyttes ofte i køkkenet, da de har en god størrelse og er åbne i bunden, så du får et godt arbejdslys. Derudover er metaloverfladen super nem at tørre af for støv og snavs. Over spisebordet bruges de også, hvor man ofte hænger dem på rette med en strømskinne. Se vores udvalg af strømskinner her. Seneste nye trend med Ball pendel er at de hænges i en klynge af to eller tre, eksempelvis i det mørke hjørne af stuen. Vi sælger baldakiner og rosetter med to eller tre huller, så lampernes udtag kan skjules flot. Se vores kæmpe udvalg af baldakiner og rosetter. Hvis du er på udkig efter en Ball pendel i en farve som du ikke finder her på OutletLamper.dk, må du meget gerne kontakte os! Vi vil rigtig gerne undersøge om det er muligt at finde den farve på Ball pendlen du søger.

 

 

Designer Lamper

Designerlamper fås i alle prisklasser. Benny Frandsen er en prisvindende designer og hans Ball serie har været populær i over 50 år. Alligevel er lamperne fra Frandsen stadig i en prisklasse der for de fleste er til at betale. Hvad end du søger en praktisk sengelampe, en flot væglampe i stuen eller enkel og elegant belysning over spisebordet, har Ball lampen til dig. Ball er ikke mindst en dansk designerlampe, som med sine elegante runde former ikke er til at tage fejl af.

Kuglelampe

Frandsen Ball lamper er også kendt som kuglelamper, da de jo er kugleformet. Hvis du er på udkig efter andre kugleformede lamper som ikke er produceret af Frandsen, kan du søge i nogle af vores kollektioner. Hvis der er en specifik model du leder efter, men ikke kan finde på vores webshop er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os – ofte kan lampen bestilles hjem. Hvis du har spørgsmål til køb af lamper eller et eller flere produkter, sidder vi altid klar til at hjælpe dig, på mail telefon eller chat.