Ball Væglampe

Ball Væglampe

Frandsen Ball væglampe er en af de flotteste væglamper der på markedet. Den velkendte lille ball væglampe er både flot og funktionel med sin Ø12cm kugleskærm samt magnetplade, som gør, at du kan vinkle skærmen efter behov.

Ball væglampen bliver især brugt som sengelampe af flere årsager. Først og fremmest kan du nemlig dreje skærmen som du vil. På den måde kan du pege ball lampen i retning mod din bog når du læser, eller dreje den væk hvis ikke du behøver at bruge direkte lys. En anden fordel ved Ball væglampen som sengelampe er, at er afbryder kontakt på ledningen. På den måde behøver du ikke at rejse dig, for at tænde/slukke lampen. Vi anbefaler Ball væglampe til sengen eller til sofaen, især hvis du skal bruge læselys. Juster lampeskærmen da Ball væglampen har magnet monteret på væg-konsollen (den som skrues i væggen). Du kan derfor tage skærme af magneten og dreje skærmen så lyser vender i en passende retning.

Hvis du er på udkig efter en Ball væglampe i en farve som du ikke finder her på OutletLamper.dk, må du meget gerne kontakte os! Vi vil rigtig gerne undersøge om det er muligt at finde den farve på Ball væglampen du søger.

 

 

Ball Lampe

Med en ball lampe fra Frandsen får du både en klassisk lampe og en moderne lampe. Ball serien har været på markedet i over 50 år, så det er én af Danmarks ældste og mest kendte klassikere. Til gengæld er lamperne moderne som aldrig før og der laves jævnligt nye varianter og farvekombinationer i serien. F.eks. er der mulighed for både at få pendlerne med transparent ledning eller med stofledning, ligesom det er muligt at få flere af farverne i enten mat eller blank overflade. Fælles for alle Ball lamper er at de er enkle, stilrene og har en plads i alle hjem.

Sengelampe

Hvis du er på udkig efter den perfekte sengelampe, behøver du ikke lede længere. Ball væglampen kan bruges som sengelampe og egner sig rigtigt godt som læselampe ved siden af sengen. Lampen kan drejes efter behov, så den lyser i den retning du ønsker.