Bordlampe uden ledning

Bordlampe uden ledning

Hvis du er på udkig efter en bordlampe uden ledning, er trådløse bordlamper helt klart det rigtige valg. En bordlampe uden ledning er smart i flere tilfælde, og nemt fjernes og benyttes et andet sted. Hvis du bruger en bordlampe uden ledning, kan du bruge den i flere rum i huset, de passer flot som dekoration til huset. Hvis du er på udkig efter dekoration til huset se vores dekorations pære her.

 

Trådløs bordlampe

Trådløs bordlampe fungerer godt i hele huset, og til alle rum. Trådløse bordlampe kan også benyttes andre steder såsom cafébord, eller bord ved restaurant, med et flot lys giver en trådløs bordlampe en hyggelig stemning til bordet på caféen eller et af dine rum i huset. Hvis du er på udkig efter bordlamper til din cafe eller dit hjem så se her.

 

Genopladelig bordlampe

Lamper uden ledning er oftest batteridrevet og kan derfor nemt lades op igen efter at være løbet tør for strøm. Genopladelige bordlamper er derfor superpraktiske til personen der er på farten og har brug for belysning flere steder på en gang. En genopladelig bordlampe er praktisk til campingvognen, eller til teltet når der skal campes. Hvis du leder efter praktisk udendørs belysning se her.

 

Ledningsfri lamper

Ledningsfri lamper er som navnet afslører lamper uden ledning. Disse lamper er batteridrevne og er derfor praktiske og giver en flot dekoration til rummet. Ledningsfri lamper kan stå frit og uden ledning og ser derfor mere elegante og minimalistiske ud sammenlignet med en lampe med ledning. Ledningsfri lamper kan rykkes rundt i hele huset og kan derfor benyttes til alle aktiviteter hvor du mangler belysning. Disse batterilamper bliver opladt med stik og kan på få timer få nok strøm til flere timers levetid. Du kan derfor sikre dig at du har rigeligt med batteri og lys til de aktiviteter du vil benytte lampen til.

 

Trådløs led lampe

Trådløs Led lampe er belysning med batteridrevet led lys. Led lyset er indbygget i lampen og du kan justere lysfarve og lysstyrken på modellen afhængig af hvilken variant du har. Du kan bruge lampen som flot dekoration på soveværelset. Hvis du er på udkig efter belysning til soveværelset så se her. En trådløs led lampe kan også benyttes på sofabordet eller på små borde i stuen som en flot lille belysning. Hvis du er på udkig efter lamper til stuen, har vi dette sortiment. Trådløs led lampe til cafébordet giver et flot look og er god belysning til et lille eller større bord på restauranter og caféer.

 

Udendørs batterilamper

Udendørs batterilamper er smarte til, at skabe belysning udendørs for kunne se og skabe sikkerhed i mørket. Hvis du mangler udendørs belysning for at skabe sikkerhed i mørket rundt om huset kan du se vores udvalg lige her. Batterilamper kan også benyttes i udestuen eller altan, hvor der muligheden for stikkontakter er begrænset sammenlignet med indendørs.