Bordlamper

Skrivebordslampe

Find din nye skrivebordslampe her. Vi har et stort udvalg af skrivebordslamper, lidt til enhver smag. Så om det er til dit kontorarbejde, eller til lektier på børneværelset, er vi sikre på, at du kan finde en lampe der passer. 

 

Hvad skal jeg tænke over når jeg køber en skrivebordslampe?

Der er flere ting du skal være opmærksom på. Først og fremmest, skal du finde ud af dit behov. Hvis du laver meget arbejde med fysiske papirer på dit skrivebord, anbefaler vi en lampe med en fleksibel skærm, hvor du selv kan justere lyset. Bruger du udelukkende computeren, kan du bedre vælge en lampe, hvor skærmen dækker pæren, så lyset er mere mildt. 

Dernæst skal lampen selvfølgelig også passe ind i din stil. 

Et andet råd er at holde øje med målene. Det går ikke at lampen er så stor, at den f.eks. rager ind over computerskærmen.

Husk også at være opmærksom på lysstyrken (lumen). Mange skrivebordslamper har indbygget LED lyskilde som holder i 15-20 år. Dette er rigtigt fint, men det er bare vigtigt, at lampen giver nok lys til dit behov. Hvis du ikke er ekspert i lumen, kan du læse vores guide (HER). Ellers er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

 

Hvor skal skrivebordslampen stå? 

Hvis du er højrehåndet, skal din lampe stå til venstre for dig på skrivebordet. Hvis du er venstrehåndet, anbefaler vi, at lampen står placeret i højre side. På den måde undgår du, at du kommer til at skygge for lyset, når du sidder og skriver, tegner eller arbejder. 

 

 

Lille Bordlampe

Hvis du skal bruge belysning et sted hvor der ikke er så meget plads, kan du med fordel vælge en lille bordlampe. De små bordlamper passer godt ind flere steder – heriblandt på en reol eller på natbordet. Selvom en lampe ikke fylder meget i størrelsen, kan den godt fylde meget i din indretning. Størrelsen på lampen er heller ikke nødvendigvis afgørende for, hvor meget lys den afgiver – det kommer an på pæren. Hvis lampen har indbygget LED-lyskilde, skal du holde øje med hvor mange lumen den har.

Hvis du søger en lille lampe til et bord, anbefaler vi også at du ser efter en clipslampe. De er super smarte, da du nemt kan flytte på dem, alt efter om du skal have læselys ved sofaen eller vil klemme den fast til skrivebordet eller natbordet.

Husk at være opmærksom på hvilken fatningen bordlampen har, inden du foretager dit køb. De fleste små bordlamper har enten E14 fatning eller er udstyret med indbygget LED-lyskilde. 

 

Sort Bordlampe

Selvom lamper fås i mange forskellige former og farver, må sort stadigvæk siges, at være de bedst sælgende bordlamper. Det er altid et sikkert valg, at købe en sort bordlampe og den passer ind i alle hjemmets rum.

Hvilken sort bordlampe skal jeg vælge?

Når du køber en bordlampe, skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad din lampe skal kunne. Hvor skal lampen stå? Skal den kunne dæmpes? Hvor meget lys har du brug for, at den giver. Når du har fundet frem til dit behov, kan du lettere begynde din søgning på lampe.

OutletLamper.dk forhandler mange forskellige sorte bordlamper, både med stofskærm, metalskærm og uden skærm, hvor pæren er i fokus. Til sidstnævnte anbefaler vi en varm LED lyskilde, som ligner den gammeldags glødepære. Dette skaber en fantastisk hyggelig stemning.  

Husk at have styr på målene på lampen. Så er du sikker på at den kan stå dér, hvor du har tænkt dig, at den skal stå. Du kan altid finde højde og diameter på lampen under produktbeskrivelsen.