Entrélamper

Entrélamper

Alle entréer er forskellige – både når vi snakker i længde eller bredde, og det betyder, at din belysning afhænger af din entrés unikke udformning.

Mange vælger LED-lyspaneler som er monteret direkte i loftet, da det flade design får mindre gange eller gange med lavt til loftet til at virke større. Selvom væglamper også kan give et funktionelt lys, vælges de i denne sammenhæng oftest da pga. deres udseende og evne til at fungere som blikfang. Med de rette væglamper, kan man virkeligsætte præg på sin boligindretning i gangen.

Stor Pendel

En stor pendel egner sig perfekt til hjem, hvor der er højt til loftet. Den kan også bruges, hvis du har en trappe fra førstesalen, der går ned i dit gangområde. En stor pendel kan både giver dig det lys du har brug fortil gangen, samtidig med at den fungerer som et element i boligindretningen, da den skaber blikfang og fylder en del i lokalet. Det lys du får fra pendlen i gangen afhænger meget af, hvilken lyskilde du sætter i lampen. Vi har et stort udvalg af lyskilder, og er altid klar til at guide dig i hvilke, der passer bedst til dig.

Loftlampe Entré

Loftlamper er et foretrukket valg hos mange til deres entré eller gang. De fås som helt flade plafonder, men kan også være skinner eller rondeller i loftet, hvorpå der enten sidder nogle spots eller andre lampehoveder. Fælles for disse loftlamper er, at de ofte er neutrale og ikketager så meget opmærksomhed fra resten af lokalet. Disse fungerer især godt til mindre gange eller entréer, da de ikke fylder i rummet og får det til at føles mindre.  

 

 

Inspiration til entréindretning

Entréen er et rum, der har mange funktioner, såsom opbevaring af sko, frakker, jakker og måske lidt andet. Ved entréen er det vigtigt, at belysningen kommer oppe fra, her kan man benytte spotlamper, pendler, loftlamper og plafonder. Det er godt at have en lys og hyggelig entré og dette kan belysningen hjælpe med. Det er en god ide at have en sammensætning af arbejdslys og generel belysning i et rum, som entréen. Hvis du vil lade dig inspirere af vores boligindretningstips, anbefaler vi, at du klikker ind på vores blog eller følger os på Instagram (outletlamper), da vi herinde jævnligt holder dig opdateret med denyeste trends, samt tips og tricks til din boligindretning.

Hvis du mangler hjælp til hvilke lamper vi kan anbefale til din entré eller gang, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Dette gælder både generelle spørgsmål, men også hvis du har spørgsmål til et specifikt produkt. Vi sidder klar på mail, chat og telefon og er altid klar til at vejlede dig bedst muligt.