Fatninger med ledning

Fatninger med ledning

Fatningssæt med ledning kan bruges til flere forskellige formål. De kan bruges hvis du har en lampeskærm, du godt vil have hængt op, men mangler en ledning og et ophæng til. Du kan også bruge fatningssæt som en lampe, hvor du isætter en hyggelig globepære. Mange vælger at have en klynge af flere fatninger hænge ned fra loftet i hjørnet af stuen. Frithængende globepærer i fatninger er også en populær løsning på mange caféer, da de virkelig er med til at skabe en hyggelig stemning.

Fatningssæt

Et fatningssæt er en ledning med fatning i, som er lige til at hænge op. Det er en super nemt ”alt-i-en” løsning hvis du mangler et ophæng til din lampeskærm, eller bare gerne vil have skiftet den gamle ledning ud.  

 

 

Tilbehør til fatninger

Vi har her samlet nogle ting, som folk plejer at købe med, når de køber fatninger.

Baldakiner

Hvis du skal lave en klyngependel, eller køber flere fatninger, som skal hænge sammen, er en baldakin en fantastisk løsning til at skjule strømudtaget, samt samlingen af ledninger i loftet. Klik her for at se vores store udvalg af baldakiner.

Ledninger

Nogle vælger at ”lave” deres egne lamper, ved at købe en eller flere fatninger og derefter selv montere ledning, i den farve de ønsker. På den måde kan man være den eneste der har den lampe, da man selv har skabt den. Se vores store udvalg af ledninger her.

 

Hjælp til at finde den rigtige fatning?

Hvis du mangler hjælp eller inspiration til valg af fatning, sidder vi altid klar til at vejlede dig så godt vi kan. Du er altid velkommen til kontakte os hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dit køb eller nogen af vores produkter. Du kan fange os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.