Frandsen Ball Væglampe

Frandsen Ball Væglampe

Frandsen Ball væglampe er en af de flotteste væglamper der på markedet. Den velkendte lille ball væglampe er både flot og funktionel med sin Ø12cm kugleskærm samt magnetplade, som gør, at du kan vinkle skærmen efter behov.

Ball væglampen bliver især brugt som sengelampe af flere årsager. Først og fremmest kan du nemlig dreje skærmen som du vil. På den måde kan du pege ball lampen i retning mod din bog når du læser, eller dreje den væk hvis ikke du behøver at bruge direkte lys. En anden fordel ved Ball væglampen som sengelampe er, at er afbryder kontakt på ledningen. På den måde behøver du ikke at rejse dig, for at tænde/slukke lampen. Vi anbefaler Ball væglampe til sengen eller til sofaen, især hvis du skal bruge læselys.

 

 

Ball Lampe

Når du køber en Ball lampe fra Frandsen får du både en klassisk lampe og en moderne lampe. Ball ser én af Danmarks ældste og mest kendte klassikere inden for belysning – de har været solgt siden 1968. Selvom de har været på markedet i over 50 år, er lamperne moderne som aldrig før og der laves jævnligt nye varianter og farvekombinationer i Ball serien. Der er eksempelvis mulighed for at få pendlerne med både transparent ledning eller med stofledning, ligesom du har mulighed for at få flere af farverne i enten mat eller blank overflade. Fælles for alle Ball lamper er at 9de er enkle, stilrene og har en plads i alle hjem.