Frandsen lamper

Frandsen lamper

Frandsen er et dansk lampebrand der producerer klassiske og moderne lamper. Brandet blev stiftet tilbage i 1968 og er sidenhen vokset til at være et af de mere velkendte mærker i Danmark. Lampegiganten har hovedsæde samt lager i Horsens, hvor lamperne også bliver designet. Foruden salget i Danmark, sælges Frandsens lamper også i store dele af verden.

Prisvindende design

Siden 2011 har Bolia uddelt awards for bedste leverandør indenfor forskellige kategorier. Frandsen har modtaget prisen hele fire gange (2011, 2013, 2016 og 2018)

Selvom Frandsen hvert år producerer nye lamper, må Ball lampen fortsat siges at være deres mest populære lampeserie. Ball lamperne er lette at genkende og er både smukke og praktiske, hvilket har været med til at gøre dem så populære som de er i dag.

Benny Frandsen

Den danske designer, Benny Frandsen, begyndte at designe lamper i 1968. Det foregik i hans kælder i Skanderborg. Allerede i 1972 bygger Frandsen ny fabrik og firmaet har 20 ansatte. Han har sidenhen ejet og drevet det der senere kom til at hedde Frandsen Group, helt frem til begyndelsen af 2020, hvor det blev solgt. I 2018 nåede han at holde 50 års jubilæum, hvilket blev fejret i stor stil.

 

 

Frandsen Ball

Som nævnt er de velkendte ball lamper fortsat de mest populære lamper fra Frandsen. Lamperne laves i mange forskellige størrelser og farver, selvom de klassiske ball lamper er sorte eller hvide. Til dato er der solgt over 2 millioner eksemplarer af Ball (desværre har OutletLamper ikke stået for hele salget :-) ). Der er flere årsager til at Ball har solgt så godt; For det første laves de i et utal af varianter og farver, så der er lidt til enhver smag. Derudover sælges de til en pris, hvor alle kan være med. Samtidig med prisen som er til at overskue, er designet på Ball enkelt og klassisk, og passer ind i alle hjem. Ball væglampen og ball pendlen er de mest kendte varianter, men lampen laves også som gulvlampe og som bordlampe. Hvis du søger en model vi ikke har på lager, vil vi meget gerne undersøge om det er muligt at få den hjem. Så kontakt os endelig – hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt!