Frandsen Lamper

Frandsen Lamper

Det danske lampebrand, Frandsen, producerer klassiske og moderne lamper. Frandsen lamper bliver tegnet i Danmark. Frandsen blev stiftet tilbage i 1968 og er sidenhen vokset til at være et af de mere velkendte mærker i Danmark. Lampegiganten har hovedsæde samt lager i Horsens, hvor lamperne også bliver designet. Ud over deres salg i Danmark, sælges Frandsens lamper også i store dele af verden.

Prisvindende design

Siden 2011 har Bolia uddelt awards for bedste leverandør indenfor forskellige kategorier. Frandsen har modtaget prisen hele fire gange (2011, 2013, 2016 og 2018)

Selvom Frandsen hvert år producerer nye lamper, må Ball lampen fortsat siges at være deres mest populære lampeserie. Ball serien laves som både væglampe, bordlampe, pendel og gulvlampe og produceres i mange forskellige farver.

 

 

Frandsen

Frandsen belysning, Frandsen Lightning eller Frandsen Group. Kært barn har mange navne. Når en virksomhed har eksisteret i mange år, samt skaleret til også at sælge til udlandet er det naturligt, at der har været et bare forskellige bøjninger af navnet gennem tiderne. Kvaliteten har dog altid været den samme. Lamperne som der er gået hen og blevet Benny Frandsens livsværk er meget mere end bare Ball serien. Hvert år designes nye modeller af Frandsen og de har et meget bredt udvalg af designerlamper i fantastisk kvalitet. Næsten alle lamper fra Frandsen leveres samlet, så du ikke skal bøvle med at skrue stænger sammen.