Halo Design

Halo Design

Halo Design er et dansk lampebrand, som blev startet i 1994. Michael Waltersdorff, som er manden bag firmaet, designer selv mange af lamperne, men der bliver også jævnligt hevet ”gæstedesignere” ind. Halo Design laver lamper i fantastisk kvalitet, men i de fleste tilfælde er priserne et sted hvor alle kan være med. Selv deres designer lamper, hvor der virkelig er kælet med designet og lagt vægt på hver en detalje, sælges til fair priser. Med en lampe fra Halo Design, får du altid funktionel og smuk belysning.

I 2014 opkøbte Halo Design det danske brand El-Light, som inkluderer populære modeller som eksempelvis Rivoli og Sørup. Nogle af Halo Designs bestsellers er modeller som Oslo, DC, York og Cph serien. OutletLamper har et tæt samarbejde med Halo Design, og skulle du være interesseret i en lampe fra Halo Design, du ikke kan finde på vores hjemmeside, skal du endelig bare give os et ring eller smide en mail. Så sørger vi for, at bestille den hjem til dig, så du har den inden for få dage.

 

 

Halo Design Bordlampe

Er bordlampe kan have flere formål. For nogen er det essentielt hvilken form for lys den afgiver, hvis den eksempelvis skal bruges til arbejds- eller læselys. Andre vil gerne have et varmt hyggelys, i stuen eller i soveværelset. Bordlamper bliver dog også solgt til en tredje funktion, nemlig som en udsmykning. Det kan nemlig være prikken over i’et i din boligindretning med en bordlampe til pynt i vindueskammen, på reolen eller på kommoden.