Halo Design Pendel

Halo Design Pendel

Halo Design har designet mange forskellige pendler og loftlamper gennem årene. Hvis du er på udkig efter en Halo Design pendel, er du kommet til det rette sted. En pendel lampe er ideel til når du ønsker belysning i oppefra, som f.eks. over dit spisebord. Pendler, eller hængelamper, som de også bliver kaldt er en central brik i indretningen, det gælder både det visuelle såvel som det lys de er med til at skabe. Halo Design sørger både for en lækker visuel oplevelse samt funktionalitet, som virkelig er vigtig ved en pendel. Vi har et stort udvalg af Halo Design pendler, der alle er designet i Danmark.

Michael Waltersdorff

Michael Waltersdorff (1975) er en dansk selvlært designer. Waltersdorff stiftede, som 18 årig, tilbage i 1994 Halo Design. I dag er han ejer og direktør for Halo Design og Colors, som specialiserer sig i lyskilder og gadgets. 

 

 

Halo Lampe

Halo Designs mission er at skabe originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog og forsøger at forblive nutidige og bæredygtige. Samtidig er deres filosofi at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser. Når du køber en Halo lampe er du altid garanteret god value-for-money, da de producerer kvalitetslamper til rigtigt fine priser. Halo Design ejer også det danske mærke Colors, som er enormt stærke indenfor produktion af lyskilder. Dette er en fordel når der bliver designet lamper, da producenten på denne måde ved præcis hvilken lyskilde der egner sig til en given lampe.