Halo Tech Design

Halo Tech Design

Sidder du og undrer dig over forskellen mellem Halo Design og Halo Tech Design, så fortvivl ej. Halo Design hed tidligere Halo Tech Design, men skiftede i 2016 navn. Halo Tech Design var især kendt for deres utroligt smarte strømskinner og ophæng af pendler – en teknologi, Halo Design har taget med sig. Med Halo Design strømskinner (Halo Track) kan du montere pendler i adaptorer, som du sætter i skinnen i loftet. Denne skinne sørger for, at du kan lamperne, når det er nødvendigt. Denne funktion kommer især til gavn ved træk-ud-spiseborde og i andre lokaler, eller i lokaler hvor indretningen nemt kan ændres. Derudover slipper du for en masse besvær, da der ikke skal føres ledninger eller laves serieforbindelser mellem flere pendler. Halo Track fås i både hvid og sort, samt laves i to forskellige længder. Du finder Halo Designs strømskinner og pendeladaptorer her.

 

 

Vil du vide mere om Halo Design?

Vi sidder altid parat til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til nogle af vores varer – dette gælder selvfølgelig også Halo Design produkter. Hvis du er på udkig efter en lampe fra Halo Design, men ikke kan finde den på vores side, er du meget velkommen til at tage kontakt til os. Alle Halo Design produkter kan som regel bestilles hjem med få dages varsel.

Vi sidder klar alle  hverdage på både mail, chat og telefon, og svarer altid så hurtigt vi kan indenfor vores åbningstid, som er 10-16.