Klyngependel

Klyngependel

Klyngependler fås i mange forskellige størrelser og farver, ligesom du også finder dem med mange forskellige antal lamper eller fatninger, der hænger ned fra selve baldakinen. Vi har et kæmpe udvalg af klyngependler og du kan blive klogere på dem, ved at læse med herunder. Klyngependler laves i flere varianter, men de mest udbredte må siges at være glas, metal eller med frit hængende lyskilder.

Klyngependel til stuen
Klyngependler kan bruges flere steder i hjemmet, men er især populære i stuen. Dette skyldes, at de ofte giver et hyggeligt lys og da det er i stuen vi hygger os, passer denne lampetype rigtigt godt ind netop her. Hvis du søger andre lamper til stuen, eller inspiration hertil, kan du tage et kig under vores Stuelamper kategori. Her finder du både gulvlamper, klyngependler og alt derimellem.

Klyngependel til soveværelset
Et andet rum, hvor klyngependler især giver mening, er i soveværelset. Ligesom i stuen, er soveværelset (måske i endnu højere grad) et rum, hvor vi har brug for et mildt og afdæmpet lys. Hvis du mangler inspiration til soveværelset, kan du med fordel se på vores store udvalg af Soveværelseslamper.

Klyngelampe

En Klyngelampe, også kaldet klyngependel, giver dig mulighed for, at skabe et hyggeligt look, hvor end du placerer den. Som tidligere nævnt, er klyngependler populære i stuen og i soveværelset, men de ses også i større gangarealer og foyerer, både i de private hjem såvel som ved erhverv. I sidstnævnte tilfælde, er det dog oftere en noget større lampe eller flere klyngelamper sammen, der skal til, for at skabe udtrykket.

Klyngelampe med dekorationspærer
Klyngelamper laves i flere forskellige varianter, men én af de mest benyttede og mest populære af slagsen, må siges at være klyngelampen med frit hængende dekorationspærer. Her er det muligt for dig, at skabe lige præcis det look du vil, alt efter om kan lide klassiske klare lyskilder, røgfarvede lyskilder, eller om du er mere til noget lidt mere unikt, som eksempelvis en lyskilde i en anderledes form eller farve, som eksempelvis rav.

Klyngelampe til det mørke hjørne
Klyngelamper kan være fantastiske til at lyse det mørke hjørne op og forvandle det til en hyggekrog. Vi ser ofte klyngependlerne i hjørnet bag, eller ved siden af, sofaen, hvor den bidrager til den hyggelige stemning, uden at lyset skærer i øjnene. Du kan både købe en færdiglavet klyngependel, men du kan også lave din egen. Dette skal vi nok komme nærmere ind på længere nede.