Klyngependel Glas

Klyngependel Glas

Glaslamper er en populær lampetype, der passer ind flere steder i hjemmet, ligesom de også passer ind i forskellige typer hjem. Du finder glaslamper i alverdens forskellige farver og former og her er klyngependler af glas naturligvis ingen undtagelse. Vi har et kæmpe udvalg af klyngependler i glas, så du kan helt sikkert finde den, der passer ind i dit hjem. Du kan både købe færdigfabrikerede klyngependler i glas, men du kan også fremstille din egen ved at købe nogle Glaspendler og hænge dem i en stor roset, forskudt af hinanden.

Klyngependel med mange glaslamper
Vores samarbejdspartner TK Lighting er utrolig stærke på glaslamper generelt, men de har også et kæmpe udvalg af klyngependler med flere glaslamper. Disse egner sig især til større områder, som eksempelvis større entréer eller en stor foyer.

Klyngependel Metal
Efter glaspendlerne og dem med de frit hængende, må klyngependlerne i metal være de mest populære. De kan både benyttes i stuen eller i gangen, men især over spisebordet eller i køkkenet er de populære. Grunden til dette er, at de giver et godt nedadrettet lys. Da der ikke er frit udsyn til lyskilden, får du mulighed for at isætte en ekstra skarp pære, som vil give et rigtigt godt lys nedover spise eller køkkenbordet, uden at genere dit øje.  

Klyngelampe

Klyngelamper laves i mange forskellige varianter og de fås i forskelligt materiel, som eksempelvis glas eller metal. En klynge er, som navnet antyder, en klynge af lamper, der hænger forskudt af hinanden. Klyngelamper giver dig muligheden for at iscenesætte noget ekstravagant til hjemmet, uden at gå på kompromis med den funktionelle belysning.

Klyngelamper med stofledning
Klyngelamper laves både med plast eller stofledning, men sidstnævnte er naturligvis den mest efterspurgte, ligesom det også er den hyppigste. Du kan godt støde på klyngependler med plastledning, men langt de fleste moderne lamper er udstyret med en stofledning.

Klyngelampe der giver et hyggeligt lys
Når man tænker på klyngelamper, tænker man på lamper med et hyggeligt lys. Der findes et utal af forskellige klyngelamper, men fælles for de fleste er, at de giver et utroligt hyggeligt lys. Du kan med fordel isætte nogle varme, dekorative lyskilder i din klyngependel, for at få det mest hyggelige lys.