Klyngependel i farver

Klyngependel i farver

Klyngependler laves i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en der passer til dit hjem. De tre farver vi har solgt flest af gennem tiden har været hvid, sort eller kobber, men også farver som messing/amber eller transparente glasklyngependler har været højt på listen over ”bestsellers”.

Klyngependel Hvid
Den hvide klyngependel har stor popularitet da den, grundet dens neutrale farve, passer ind i mange forskellige hjem. Hvide lamper er ofte lette i deres design og kræver ikke meget plads i rummet. De hvide klyngependler ses ofte i køkkenet eller over spisebordet, da det ofte er her de passer bedst ind i forhold til farvevalget af de øvrige møbler. De hvide klyngependler laves oftest med metalskærme.

Klyngependel Sort
Til at starte med, skal det lige nævnes, at klyngependler i farven Smoke (røgfarvet) også hører ind under denne kategori. De sorte klyngependler er mere forbundet med hygge, hvorfor de især passer ind i stuen eller i soveværelset. Sorte eller røgfarvede klyngependler laves både som glaslamper, metallamper eller med fatninger, hvor pærerne er røgfarvede.

Klyngependel Kobber
Lamper i farven kobber har i mange år været én af danskernes foretrukne valg og her er klyngependlerne altså ikke en undtagelse. Kobberfarvede klyngependler passer ind flere steder i hjemmet, da de både giver et hyggeligt lys, men også tilføjer en helt unik stemning til det rum de hænger i. Kobberpendler passer både ind i hjemmets mere funktionelle områder som eksempelvis køkkenet eller over spisebordet, men de kan også bruges i de områder hvor der skal skabes en mere hyggelig stemning, som vi ønsker det i stuen eller i soveværelset.

 

Lav selv klyngependel

Selvom man kan købe alverdens færdiglavede klyngependler, har det også sin charme at skabe sin egen lampe. Dels fordi man kan prale med at ingen andre har én præcis magen til, men også fordi man kan tilpasse den sine egne behov i forhold til længde, farver dels udtryk.

For at lave din egen klyngependel, skal du bruge en roset til loftet, ledning og det antal fatninger, du ønsker skal hænge ned fra din lampe. Derudover, skal du naturligvis også have fat i nogle lyskilder til lampen. Hvis du monterer lampen med frit hængende fatninger, anbefaler vi at du sætter dekorationspærer i lampen, da de giver det pæneste og mest behagelige lys.

Her hos OutletLamper har vi Danmarks største udvalg af både rosetter, stofledninger i forskellige farver, samt fatninger. Du har derfor rig mulighed for at kreere lige præcis den klyngependel der passer til dit hjem. Når du selv sammensætter din klyngependel, bør lamperne (eller de frithængende lyskilder) ikke være for store. Vi anbefaler derfor at de ikke måler mere end 20 cm i diameter pr. stk., men det afhænger naturligvis af flere ting, heriblandt hvor mange lamper der skal hænge i din klynge og hvor højt den skal hænge.