Køkkenlamper

Køkkenlamper

Køkkenet er et rum de fleste af os tilbringer rigtigt mange timer i. Derfor kommer vi heller ikke udenom, at det er vigtigt at finde en belysning man er glad for og som er funktionel til køkkenet. Uanset om du er på udkig efter køkkenpendler, spotbelysning, væglamper til køkkenet, eller andet, har vi helt sikkert noget der matcher dine behov. Der er mange forskellige former for køkkenlamper, ligesom der er mange forskellige stilarter. De rette køkkenpendler kan være med til at forme indretningen og på den måde fungere som et møbel, samtidig med at tjene et funktionelt formål.         

 

Køkken Lamper

Det er vigtigt med en ordentlig belysning i køkkenet, men ikke nok med det, så skaldet også være dekorativt og stilfuldt når du vælger køkkenlamper. For at få den bedste belysning, så er det en god idé at bruge mat belysning, så man undgår skygger. For at undgå at skygge for dig selv, når du arbejder eller sidder i køkkenet, så kan du måle bordets bredde, tage en tredjedel af målet og bruge det som mål fra væggen.

Hvilken lyskilde du vælger, har også en væsentlig betydning for hvilket lys dine køkkenlamper kommer til at give dig. Vi har et stort udvalg af lyskilder her hos OutletLamper, og vil meget gerne vejlede dig i dit valg, så du får de rigtige pærer til dine køkkenlamper. Du kan helt sikkert finde en pære der matcher dit behov til dit køkken, tag et kig på vores store udvalg af lyskilder. Du skal helst bruge flere små lamper end en stor og hænge dem, så lyskeglerne rammer hinanden, for at få det mest ensartede lys. 

Dekorationspærer Køkken

Selvom der som regel er behov for en god arbejdsbelysning i en køkken, så man kan se hvad man laver, betyder det ikke, at der slet ikke kan være plads til dekorationspærer i køkkenet. Disse pærer giver et dejligt varmt lys og kan være med til at skabe en rigtig hyggelig stemning i køkkenet. Dekorationspærer kommer i mange forskellige former og størrelser. Der laves både dæmpbare dekorationspærer til lysdæmperkontakt, men også nogle hvor du bare kan dæmpe dem ved at slukke/tænde på kontakten i tre niveauer. Vi har et stort udvalg af dekorationspærer som du kan se her.

 

 

Loftlampe køkken

Uanset om du er en ihærdig masterchef, som kan lide at kokkerere til mange mennesker, eller bare godt kan lide at opholde dig i køkkenet, så er en loftlampe i køkkenet et must. Loftlampen er en del af grundbelysningen og giver tilmed også bare en følelse af at være hjemme. Uden lys i lofter, kan du hverken se når du skal smøre madpakker eller lave den helt store gourmetmiddag. Når valget kommer til den rette loftlampe, så er udvalget stort hos os. To af de mest solgte loftlamper til køkkenet er glaspendler og metalpendler.

Glaspendel Køkken

Glaspendlen er generelt bare en populær lampetype og køkkenet er ikke en undtagelse. De fås i flere forskellige former og mange modeller laves typisk i flere forskellige farver, hvilket giver dig en bredvifte af muligheder. Én af fordelene ved en glaspendel er, at selv har enormstor indflydelse på, hvilket lys den skal afgive, da pæren kan ses gennem glasset. Du har derfor selv mulighed for at bestemme og du ønsker et varmt og hyggeligt lys, eller hellere vil have et lidt mere skarpt lys til din loftlampe. Et sidste plus ved at vælge en glaspendel i køkkenet er, at de ofte er super nemme at tørre af for skidt, snavs og mados, som ikke kan undgås i et køkken.

Metalpendler Køkken

Metalpendlen er en lampetype vi ser flere og flere af i de danske hjem. Det industrielle look på lamper er virkelig blevet populært de seneste år, især i køkkenet og over spisebordet, ser vi denne tendens. Ligesom glaspendlerne er metalpendlerne super nemme at tørre af for skidt og snavs, hvilket er én af grundende til, at de er et nemt valg når det kommer til køkkenbelysning. En fordel som en pendel med metalskærm har over glaspendlen er til dig der ønsker skarpt nys ned over køkkenbordet. Hvis du sætter en super skarp pære i en lampemed glasskærm, vil du blive blændet af lyset, de du kommer til at se direkte ind i pæren. Vi anbefaler derfor en metalpendel med glasskærm til dig, der har brug for meget skarpt lys ned på dit køkkenbord.