Kontorlamper

Kontorlamper

Når du skal vælge en kontorlampe, så er det vigtigt at det er en lampe som gør, at du føler dig godt tilpas. Lige meget om det er regnvejr eller 30 grader udenfor, dine lamper på kontoret kunne give dig den arbejdsbelysning der er passende, til det lys der kommer, eller ikke kommer, udefra. Når vi snakker kontorlamper, så har vi hos OutletLamper bl.a. nogle flotte pendel lamper til kontoret som vi varmt kan anbefale. Vi har også bordlamper til kontoret, hvis det er mere din stil.

Hvis vi tager udgangspunkt i arbejdspladsers kontorbelysning, så kan man lære rigtig meget derfra. Når du skal vælge en god lampe, så skal den overholde forskellige krav, fordi du netop skal sidde i koncentration og arbejde. Derfor er det vigtigt medbelysning som er rart for dine øjne. Måske har du undret dig over, hvorfor man skal bruge en ekstra belysning til at læse på skærmen og skrive på tastaturet, når der faktisk er lys i begge dele. Grunden er, at øjnene ellers belastes af en for stor kontrast mellem den lyse skærm og mørket i resten af rummet.

Pendel til Kontor

Når det kommer til loftlamper på kontoret er det vigtigt, at lyset kommer ind fra siden af. Hvis du vil have den bedste form for loft belysning til kontoret, så er det direkte/indirekte belysning, som fungerer bedst. Ved direkte/indirekte lys er det sådan, at størstedelen af belysningen bliver sendt opad og den mindste del af belysningen bliver sendt nedad. Så det skal du særligt være opmærksom på, hvis du skal vælge en loftlampe til kontoret.

Bordlampe til Kontor

Bordlampen er formodentlig den mest anvendte lampe til kontoret. Det er de færreste skriveborde i hjemmet, der ikke har en skrivebordslampe stående, og det er der en grund til. En lampe på skrivebordet kan nemlig være yderst behjælpelig, uanset om du skal løse kryds og tværs, lavelektier, eller bare har brug for lidt ekstra lys. Det kan også være et alternativ til loftlyset, hvis man eksempelvis sidder om aftenen og skal bruge lidt lys, for ikke at sidde i bælgmørke, men gerne vil have en smule lys.

 

 

Inspiration til kontoret

Når du skal vælge en lampe eller belysning til kontoret, så kan du med rette søge inspiration hos OutletLamper og derefter købe hvis du har lysten. Vi har både designerlamper til kontoret og helt klassiske kontorlamper. Vi vil til enhver tid anbefale, at du undersøgerhjemmesiden når du skal vælge den rette kontorlampe. Om det er den fede og seje kontorlampe til dit barn, den stilfulde og flotte designerlampe til dit eget kontor eller bare den klassiske kontorlampe, så har vi alle slags til enhver smag. Vi har altid tid til at hjælpe dig med råd og vejledning ift. Det rette valg. Vi elsker lamper, så en god snak med dig om lamper vil vi nyde.

Kontakt os hvis du vil vide mere om kontorlamper

Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål om lamper til dit kontor, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Vi sidder klar på mail, chat og telefon, alt info finder du på vores kontakt os side. Hold dig endelig ikke tilbage, uanset om du har spørgsmål til et specifikt produkt, vejledning til, hvilke lamper vi anbefaler til lige netop dit kontor, eller andet. Hvis du har en kontorlampe i tankerne, som du ikke finder på vores side, er du også velkommen til at forhøre os om den - måske kan vi skaffe den hjem til dig.