Lamper i Træ

Lamper i Træ

Lamper i træ er blevet en meget populær lampetype over de seneste år. De passer ind i ældre boliger eller boliger med træloft, som f.eks. sommerhuset eller i mange parcelhuse. Mange vælger også trælamper i helt nye og moderne indrettede boliger, da grundet deres enkle og lette udtryk. 

Lamper til træloft 

Trælamper passer naturligvis helt perfekt ind, steder hvor der allerede er træloft eller loft til kip. Her blænder lampen direkte ind med loftet, hvilket skaber en blød og lækker overgang. Hvis du er på udkig efter en træroset til at skjule lampeudtaget i dit loft, kan du kigge på Roset til 1 Lampe Ø12 Træ. Hvis du gerne vil se hele vores udvalg af rosetter og baldakiner til loftet, kan du se Danmarks største udvalg lige her. Her finder du både rosetter af træ, læder, plastik, silikone og metal. Disse findes bl.a. i farverne sort, hvid, kobber, messing og krom. 

Træ pendel

Pendler er altid en populær lampetype og her er træpendlen ingen undtagelse. Træpendler laves i mange forskellige former og størrelser. Du har derfor mulighed for både at finde en stor pendel der kan hænge over dit spisebord, ligesom du også vil kunne finde flere små pendler der enten kan hænge på række i køkkenet, eller i en klynge, eksempelvis i stuehjørnet. 

LED Lamper Træ

Hvis du er én af dem der elsker lamper med indbygget LED lys, kan du naturligvis også få fingrene i trælamper med indbygget LED lys. Dette ses oftest ved plafonder, der sidder fastmonteret helt oppe i loftet, men der er også enkelte pendler og bordlamper, fremstillet i træ, der har indbygget LED lyskilde. 

 

 

Væglampe Træ

Væglamper kan anvendes i flere af hjemmets rum. Nogle bruges som læselamper, hvor det er vigtigt at man skal kunne bevæge lampen og dermed lysretningen, mens andre bruges til mere dekorativ belysning eller udsmykning af væggen. Uanset om du er på udkig efter den ene, den anden, eller en hybrid mellem de to, kan du finde en væglampe af træ, der matcher dit behov. Herunder kan du læse om nogle af fordelene ved væglamper af træ samt se hele vores kollektion af væglamper

Træ væglampe

Træ væglamper er, ligesom mange andre trælamper, især anvendt steder hvor der skal skabes en hyggelig stemning. Dette kan eksempelvis være i soveværelset eller i stuen, hvor trævæglamperne kan give et hyggeligt lys samtidig med, at de pynter på væggen. Væglamper af træ laves i flere forskellige former og du kan både få justérbare lamper, der kan trækkes ud fra væggen eller drejes i flere retninger, ligesom du også kan få mere stationære lamper, der sidder fastmonteret på væggen og ikke rokker sig. 

Sengelamper i træ

Når det kommer til sengelamper, kan vi se på vores salg, at væglamper af træ blevet et meget populært valg hos flere og flere danske boligejere. Trædetaljerne på lampen skaber en hyggelig og rolig stemning, hvilket men jo især påskønner i soveværelset. Nogle sengelamper kan også sagtens bruges som læselamper, hvis du er typen der sætter pris på at ligge med en god aftenbog i sengen.