Lamper til køkken

Lamper til køkken

Herunder kan du læse om de mest anvendte typer belysning i et køkken. Væglamper, loftlamper samt lamper over køkkenbordet har alle deres egne afsnit længere nede, så dem springer vi over for nu, selvom især sidstnævnte jo er et must i langt de fleste køkkener. En meget anvendt form for belysning i køkkenet er spotbelysning. Spots kan enten sidde på en skinne i loftet, hvor der typisk sidder to-tre spots og peger hver deres retning, men det kan også være indbyggede spots under køkkenskabet, som giver et godt lys, så du kan se at det er gulerødderne du hakker og ikke dine fingre ;-)

LED Lysrør

En anden type belysning der bruges meget i køkkenet er LED lysstofrør, som ofte finder sted under køkkenskabet. Disse LED rør er virkeligenergibesparende, hvilket både gør dem miljørigtige og billige i drift. De har samme formål som spots under køkkenskabet, nemlig at give et godt, funktionelt arbejdslys. Endnu en løsning, kan være LED strips, som både fungerer under eller i køkkenskabene. De kan også bruges i skuffer, så man nemt kan se, hvad der gemmer sig omme bagved. Dette er hverken et must eller standardudstyr i et køkken, men til dig, der gerne vil have styr på hver en detalje.

Billige køkkenlamper

Hos OutletLamper har vi billige køkkenlamper til den studerende og lidt mere design til den kvalitetsbevidste feinschmecker. Hvis duer ude efter køkkenlamper på tilbud, er du bestemt kommet til det rette sted. Vi er stolte af at have Outlet som en del af vores navn, da vi går meget højt op i, altid at give de bedst mulige priser til vores kunder.

 

 

Væglampe køkken

Når du skal vælge en væglampe i køkkenet, er der mange muligheder og vi anbefaler derfor, at du kontakter os, hvis du er i tvivl om noget.  

Når vi snakker om væglamper i køkkenregi, så bruges de oftest når man har et køkkenalrum, da de er med til at skabe en blød overgang mellem køkkenet og stuen. Når køkken og stuen går ud i et, vil man helst gerne undgå, skarpt hvidt lys, som lysrør eller spotbelysning kan afgive, hvilket man ser i nogle køkkener. Det er her at væglampen skal symbolisere charmen ved kombinationen afspisestue og køkken.

Derudover skal den naturligvis også den give en ordentlig belysning, så den stadigvæk er funktionel. Vi anbefaler her at du vælger en væglampe, hvor hovedet kan drejes, så selv kan vælge lysets retning. Klik her for at se alle vores væglamper.

Sorte væglamper

Med sorte væglamper, eller sorte lamper generelt, går du aldrig helt galt i byen. De passer ind i hvilken som helst stil og går ikke pludselig af mode om to, tre eller fem år. Med en sort væglampe mindsker du, formodentlig, også sandsynligheden for, at du selv bliver træt af at kigge på en pangfarve i dit køkken hver eneste dag.

Farverige væglamper

Er du derimod mere til det farverige, kan en væglampe i en sjov farve være med til at sætte lidt kant på boligindretningen. Hvis den farverige væglampe sidder dér hvor ”køkkenet” bliver til ”spisestuen” i køkkenalrummet, kan den også være med til at indikere, at der nu sker et skift over i det lidt mere hyggelige og afslappede miljø.

 

Hvis lampen skal være i nærheden af køkkenvask (vand), så skal du være opmærksom på, hvilken fugtbeskyttelse (IP-klasse) lampen er markeret med.  

Det er også en god idé, at undgå modeller med stofskærm. Den simple grund til dette er, at netop stof vil kræve grundig rengøring, da madrester, støv og køkkenlugte vil være i den for evigt. Derfor skal du undgå stoflamper i dit køkken – dette gælder både væglamper og pendler. 

Vil du vide mere om køkkenlamper?

Du kan altid sende os en mail eller henvende dig på telefon, hvis du har brug for rådgivning omkring lamper til dit køkken, uanset om du bare skal bruge nogle billigekøkkenpendler eller om du er på udkig efter fancy designerlamper til dit køkken. Vi sidder klar på mail chat og telefon – du finder alle vores informationer på vores kontakt os side.