Lamper til soveværelset

Lamper til soveværelset

Selvom lyset oftest er slukket i soveværelset, kommer vi ikke udenom at belysning hertil er vigtig. Soveværelset kræver som regel en loftlampe eller en pendel til at skabe en generelt grundbelysning, der lyser udi hele soveværelset. Foruden den dekorative effekt som en flot pendel giver i et soveværelse, er det rart at have en god grundbelysning når der eksempelvis skal gøres rent i soveværelset. Pendler fås i mange forskellige størrelser, farver og former, ligesom de også kommer i forskellige materialer. Til soveværelset anbefaler vi primært de bløde materialer, hvorimod metallamper typisk passer bedre ind til køkkenet eller over spisebordet. Det er dog i sidste ende, ligesom med alle andre lamper, en smagssag. I sidste ende er det op til dig at vurdere, hvilke lamper du synes passer bedst ind i dit hjem. Hvis du er på udkig efter en pendel til dit soveværelse, kan du klikke her for at se vores store udvalg af pendler.

En mere neutral lampetype der kan give en god grundbelysning i soveværelset er loftlampen. Mange blander pendler og loftlamper sammen, men pendlen hænger ned i en ledning, hvorimod loftlampen sidder fastmonteret i loftet. Hvis du gerne vil have et godt lys ud i soveværelset, men ikke ønskeren lampe der hænger ned og tager opmærksomhed, kan du derfor med fordel vælge at montere en loftlampe i soveværelse. Vi har også et bredt udvalg af disse, som du finder under loftlamper.

Foruden lamperne i loftet, vælger mange at have nogle lamper omkring sengen i soveværelset. Dette er både en fordel når man skal ligge og læse, men også hvis man bare ønsker lidt afdæmpet lys. Med en væglampe eller en læselampe, kan du pege lyset væk, så du bare får en smule hyggebelysning i soveværelset. En anden fordel ved ikke kan at have det store lys i loftet er, at du kan slukke/tænde lys fra sengen, så du ikke skal gå i blinde ovre fraindgangen til soveværelset, når du har slukket lyset om aftenen. Du slipper også for at skulle rejse dig med det samme, når du vågner om aftenen, hvis duer typen der har brug for at ligge og vågne. Her kan en lampe ved sengen hjælpedig op på en lidt mere skånsom måde med en blid belysning.

 

 

Læselamper

Læselamper er meget udbredte, især i soveværelset hvor der bliver tilbragt meget tid på natlæsning. Alt efter hvilken type lampe du er på udkig efter, findes der mange forskellige lamper der kan bruges til læselamper. Til stuen er gulvlampen en klassiker, da den står bag sofaen og giver en godgrundbelysning samtidig med at den kan bruges til mere fokuseret læselys. I soveværelset er det mere almindeligt med en væglampe, clipslampe eller en bordlampe. Hvis du vil se alle vores læselamper, kan du se gå klikke her for at gå til vores læselampe-kollektion.

Læselamper til væg

Læselamper til væg er de mest udbredte væglamper. De ser godt ud når de hænger på væggen og de tager ikke noget plads på et bord eller på gulvet. Derudover kan væglamper som regel justeres, så du selv kan vælgehvilken retning du vil have lyset til at pege i, samt ændre det, hvis du sætter/ligger dig anderledes i sengen.

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige soveværelseslampe eller har andre spørgsmål er du altid velkommen til at tagekontakt til os. Du kan både fange os på mail, telefon og chat.