Lampeskærme

Lampeskærme

Søgningen af lampeskærme kan både være svær at påbegynde samt at færdiggøre. Man skal både finde en skærm man kan lide, som har den rigtige farve, størrelse osv. Derudover skal man også sikre sig at den passer til lampen – både i størrelsen, men også at den rent faktisk kan sidde på lampen, hvis man allerede er i besiddelse af lampen. Længere nede på denne side finder du en guide til, hvordan du sikrer dig, at du vælger den rigtige lampeskærm til din lampe. Er du i tvivl eller har spørgsmål om noget er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Hvid lampeskærm

Selvom lampeskærme i farver bliver mere og mere in, er de hvide lampeskærme dog fortsat de bedst sælgende lampeskærme vi har. Uanset om det er plisse, velour eller almindelig stofskærm, er du med en hvid lampeskærm altid sikker på, at den passer ind i hjemmet. De hvide lampeskærme kan både fås til bordlamper, pendler og gulvlamper og laves i mange forskellige størrelser og former.

Sort lampeskærm

Med en sort lampeskærm kan du få din lampe til at skille sig en smule ud, i forhold til almindelige skærme, som er hvide. Den sorte lampeskærm er især populær til gulvlamper og pendler, hvor den passer perfekt sammen med en sort stander eller stofledning.

Lampeskærm gulvlampe

Lampeskærme til gulvlamper er en ting, der er blevet meget populært at udskifte i de senere år. Mange finder de gamle retro gulvlamper frem og vælger enten at udstyre dem med en flot lampeskærm eller isætter en dekorationspære, som kan hænge frit i lampen. En lampeskærm til gulvlampe fås i mange forskellige farver og varianter, så det er op til dig at vælge hvilken type lampeskærm der passer til din gulvlampe og ikke mindst til dit hjem.

 

 

Velour Lampeskærme

Materialet velour er en blød stoftype som jævnligt bruges til at overtrække møbler, puder og andre ting med. Velourskærmen er en lampeskærm der virkelig deler vandene. Lampeskærmene som er overtrukket af velour giver et fantastisk lys og er derudover også bare super flot. Da velour er en smule tykkere end stoffet på andre lampeskærme, giver skærmen en dejligt afdæmpet lys, som ikke vil være blændende. Vi anbefaler især velour lampeskærme til pendlen over spisebordet, da stoffet er tykt nok til at lyset ikke trænger igennem og blænder, men da skærmene er åbne i bunden, får du et rigtigt godt lys ned over bordet.

Velour lampeskærmene fås i mange forskellige farver og med en skærm som denne, har du virkelig mulighed for, at lade din lampe sætte et præg på din boligindretning. Er du mere til det klassiske, uden for mange sjove farver og nuancer, har vi naturligvis også et udvalg af velour lampeskærme i mere neutrale farver som f.eks. grå eller hvid. Vores velour lampeskærme bliver produceret i Sverige og er af rigtig god kvalitet.

Stof lampeskærme

Vores almindelige stof lampeskærme laves, ligesom velourskærmene, også i en masse forskellige farver. Du kan både finde en stof lampeskærm til din bordlampe, pendel eller gulvlampe, men især til de to sidstnævnte bliver der solgt lampeskærme i stof. Vi bestræber os altid efter at have et bredt udvalg af stof lampeskærme, så vi har både stofskærme i en masse forskellige farver og størrelser, der passer til flere typer lamper. Lamper er nogen man kan have i rigtig mange år, hvis ellers man passer ordentligt på dem. En skærm kan dog godt blive lidt sløj at se på efter en del år, hvilket også får resten af lampen til at se sløj ud. Men hvis det kun er lampeskærmen den er gal med, hvorfor så ikke nøjes med at skifte den ud, frem for at kassere den gamle og skifte det hele ud? En ny lampeskærm kan give din lampe et helt nyt look, og der er jo ingen der siger, at du nødvendigvis behøver vælge en lampeskærm der er helt magen til den gamle. Prøv en af vores mange stof lampeskærme, tag et kig og lad dig inspirere af vores store udvalg.