LED Bordlampe

LED Bordlampe

Vi ved, at LED er fremtiden, når det gælder belysning. LED er både bedre for din pengepung og for vores alles miljø. Hos OutletLamper sælger vi flere forskellige bordlamper med indbygget LED-lyskilde. Dette gør det nemt for dig, da du ikke skal bekymre dig om, at finde den rette lyskilde til lampen. De fleste LED bordlamper lyser i 20-30.000 timer, hvilket giver dem 15-20 års levetid. Det er også muligt at få bordlamper med indbygget USB-stik. Dette bruges meget til skrivebordet eller til natbordet, så man kan oplade sin telefon, mens man stadig har den tæt ved sig.

Dæmpbar LED Bordlampe                           

Når du sidder ved skrivebordet, er det dejligt, at kunne dæmpe sin lampe, alt efter behov. Det er altid en fordel, at lampen kan dæmpes, da du så frit kan vælge mellem funktionelt arbejdsbelysning, hyggebelysning, eller noget midtimellem. Flere af de bordlamper vi forhandler har indbygget lysdæmper. Mange af disse lamper har et lækkert, minimalistisk design og er yderst funktionelle. Kig efter i produktbeskrivelserne på lamperne, for at sikre dig, at den lampe du har kig på, kan dæmpes.

Bordlamper Retro

Bordlamper i retro-stil er, ligesom så meget andet retro, eksploderet i popularitet de seneste år. Her hos OutletLamper forhandler vi flere forskellige retro bordlamper. Nogle bordlamper er designet som klassiske lamper, mens andre er mere retro i farverne - kobber og messing er det helt store hit. Hvis du vil købe en retrolampe, kan du bruge søgefunktionen, men du kan også gå ind på bordlampekategorien og vælge filter efter f.eks. farver (kobber eller messing) eller materiale (metal). På den måde vil du helt sikkert finde en flot retro bordlampe.

 

 

LED Lyskilde til bordlampe

Hvis du er i tvivl om, hvilken pære der passer til din bordlampe, så læs med her. Det første du skal gøre er, at finde ud af hvilken fatning er udstyret med. Hvis ikke lampen har indbygget LED lys, har langt de fleste bordlamper E14 (lille) eller E27 (stor) fatning. Når du har fundet den rette fatning, skal du gøre op med dig selv, hvor skarpt et lys du har behov for. Hvis du skal bruge lampen på kontoret, eller som læselampe, skal du se efter en pære med mange lumen. Skal du bruge hyggebelysning, bør du vælge en pære med få lumen. Vi har udarbejdet en generel tjekliste, så du ikke går galt i byen når du skal bruge pære til din bordlampe.

1. Find fatningen til din lampe og tjek at pæren passer til.

2. Vælg en LED-pære, da den er bedst for miljøet samt din elregning. Den bliver billigst over tid.

3. Vælg en pære hvor Ra-værdien er minimum 80.

4. Vælg en pære hvor farvetemperaturen er 2700-3000 Kelvin, hvis pæren er til hjemmet. Lys kan være svært at vurdere på et billede.

5. Sørg for at købe din pære et sted hvor den kan byttes, hvis den ikke lyser som du havde håbet.

Vi håber virkelig, at du er blevet klogere på bordlamper nu. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller på anden vis brug for hjælp, skal du endelig bare kontakte os. Vi er klar på både mail telefon er chat alle hverdage (10-16).