LED lamper

LED lamper

Når vi snakker LED lamper til kontoret eller LED lamper til skrivebordet, så er der en masse fordele ved at gøre op med sig selv, om man vil vælge en lampe med indbygget LED. Fordelen ved denne lampetype er, blandt andet, at du ikke skal ud og anskaffe dig en lyskilde til lampen, da den allerede er inkluderet. Ikke nok med det, giver den også det optimale lys som lampen er tiltænkt, da den jo allerede er indbygget af dem der har designetog produceret lampen. Derfor risikerer du ikke, at komme til at købe en lyskilde der ikke passer i lampen, da du ikke skal tænke på hvilken fatning den bruger, hvor mange lumen eller watt pæren har, hvor lang den er osv. LED er helt sikkert en teknologi der er kommet for at blive. Af de mange fordele som LED lamper og pærer har, kan nævnes:

- Et strømforbrug som bliver reduceret med 60-80%i forhold til Halogen

- Du skåner miljøet

- Du kan vælge mellem mange forskelligelysfarver

- Du kan nyde op til 50.000 timers brændetimer

LED Lamper til Kontor

Lamper med indbygget LED funktion til kontoret kan være en fordel af flere årsager. Mange LED lamper kan dæmpes i lyset, så hvis du har en LED lampe på dit kontor, kan du dæmpe lyset, når der er behov for det, mens du andre gange kan lade det være på højeste niveau.

LED Skrivebordslamper

Som nævnt tidligere, er en af fordelene ved LED skrivebordslamper, at lyset på disse lamper som regel kan dæmpes. Dette er især nemt på bordlamper, da mange af de nye LED bordlamper er udstyret med touch-funktion, så du på den måde kan dæmpe lyset ved bare at røre lampen med pegefingeren.

 

 

Skrivebordslamper

Når vi snakker skrivebordslamper, så har vi hos OutletLamper en masse flotte og stilfulde. Skrivebordslamper fås i mange forskellige former og farver. Som allerede nævnt tidligere, er der forskel på de moderne LED skrivebordslamper og de mere klassiske skriverbordslamper. Uanset om du er til en klassisk eller en moderne skrivebordslampe, kan du heltsikkert finde det du søger hos os.

Sort Skrivebordslampe

Den klassiske er jo den sorte skrivebordslampe som passer ind i ethvert hjem. Vi har dog også skrivebordslamper i farver til dem, som nyder at pryde sit kontor med farver og noget udstråling. Når du skal vælge en flot skrivebordslampe, så kan du med rette tænke på, hvilke farver din nuværende indretning indeholder og derefter tage et valg ud fra det. Hvis du er en person som elsker farver og f.eks. har et maleri i farver hængende på kontoret, så gør det intet med farver på lampen. Hvorimod hvis du har en meget klassisk og mere nordisk stil, så er det måske mere en grå, sort eller hvidskrivebordslampe du skal vælge. Vi hos OutletLamper står altid til rådighed medvejledning og hjælp ift. Det rette valg. Vi ved at det kan være svært og derfor har vi specialiseret os i lamper, så vi kan hjælpe dig trygt igennem dit køb og din oplevelse med os.