LED Loftlampe

LED Loftlampe

Her kan du købe LED loftlamper. Disse loftlamper har indbygget LED, så du skal ikke tænke på at skifte lyskilden ud. Lyskilden på disse lamper holder i 15-30.000 timer, alt efter hvilken model du ønsker. Dette er et sted mellem 10 og 25 år ved almindeligt brug, så du har lys i rigtigt mange år, når du anskaffer dig en LED loftlampe. Alle vores plafonder fra Markslöjd har 5 års garanti fra fabrikken, så skulle der blive det mindste problem, skal i bare kontakte os – så tager vi kontakt til producenten. Er du ikke helt solgt på idéen om LED loftlamper endnu, får du her fem fordele ved LED-lamper:

1. 90% besparelse på strøm. Du sparer 90% på din strømregning, sammenlignet med den traditionelle glødepære.

2. Du skåner miljøet. Den store besparelse på el-regningen har ikke kun indflydelse på dig. Du skåner også miljøet når du benytter dig af en LED lampe.

3. Fantastisk Lys. LED har udviklet sig markant over de seneste år. Du kan altid være sikker på, at de LED lamper du køber her, er af fantastisk kvalitet.

4. Lækkert design. Der laves LED loftlamper i mange forskellige design, så du kan altid vælge en lampe som passer til din smag.

5. Ingen vedligeholdelse. Du slipper for at skulle udskifte pære hvert eller hvert andet år, som du skulle med halogenpæren. Her har du lys i minimum 10 år.

Billig Loftlampe

Som outletforhandler har vi altid billige loftlamper til salg. Vi mener at alle skal have råd til kvalitetslamper, så vi sænker altid priserne så meget vi kan. Selvom priserne er i bund, stræber vi altid efter, at kvaliteten skal være i top. Langt størstedelen af de lamper der forhandles her på sitet, er designet i Danmark. Derudover er der op til 5 års garanti på de mange produkter der bliver forhandlet på OutletLamper.dk. Vores brede udvalg af loftlamper giver dig god mulighed for, at finde en billig loftlampe der passer til dit behov.

Hjælp til at finde den rigtige loftlampe?

Vi sidder altid parat til at vejlede dig i dit køb af lamper. Dette gælder naturligvis også når du skal finde den rigtige loftlampe. Hvis du har spørgsmål til dit køb eller nogen af vores produkter, kan du kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.