LED Neon lamper

LED Neon lamper

LED neon lamper er utroligt holdbare, og kan lyse i ufatteligt mange timer. Derfor er LED neon lamper både mere bæredygtige, men også mere prisvenlige med tiden, da LED neon lamper kræver meget lidt eller ingen vedligeholdelse.

Neon Belysning

Neon belysning er især godt til at skabe øjefang i et lokale, eller for at skabe en speciel stemning. Neon belysning tiltrækker nemlig vores opmærksomhed. Med neon belysning kan man skabe lige akkurat den atmosfære man ønsker – om man ønsker et stærkt, farverigt univers eller et mere roligt og hyggeligt univers, så findes der den perfekte neon belysning til dig og dit behov. Lad dig inspirere af alt den flotte neon belysning der findes, og
find din foretrukne neon belysning.

Neonlys

Hvis du ønsker en unik indretning, så er Neonlys højest sandsynligt noget for dig. Uanset om du skal bruge neonlys til dit erhvervslokale eller til din egen bolig, så findes der med garanti neonlys der passer til din smag. Neonlys skabes i stort set alle faconer, former og farver, og derfor er det nemt at finde neonlys der skaber lige akkurat den stemning man
ønsker. Neonlys kan både bruges som en lille diskret neon bordlampe eller neon væglampe, men kan også benyttes i større omfang ved at kombinere forskelligt neonlys i samme lokale.

 

 

Neonlampe

En neonlampe er en fed og nem måde at skabe charme og
personlighed i indretningen. Hvad end du er til neonlamper til bordet eller neonlamper til væggen, så findes der et utal af former og farver som en neonlampe laves i.


Neonlampe Flamingo

En af de mest populære neonlamper, er Flamingo neonlampen.
En flamingo neonlampe kan både bruges til soveværelset, stuen, baren, køkkenet eller børneværelset. En neonlampe flamingo er en klassisk neonlampe, der af mange anses som en af de mest populære anstøbninger indenfor neonlamper. Med en neonlampe Flamingo kan du skabe den fineste stil, uanset om du leder efter en sjov neonlampe, en feminin neonlampe eller en vild neonlampe.


Neonlampe Kaktus

En anden utroligt populær neonlampe er neonlampe Kaktur.
Neonlampe Kaktus forestiller som navnet antyder en neongrøn kaktus, og kan både anvendes som en hyggelig tilføjelse på et værelse, i stuen, i baren eller i køkkenet. Grundet kaktus neonlampens grønne farve, er lampen alsidig og vil
ofte være flot i rum hvor der i forvejen er planter eller andre farver. En grøn kaktus neonlampe kan skabe en unik indretningsstil.


Neon Banan

Neon Banan er en utroligt flot og populær neonlampe der
forestiller en banan med gul skræl og en lysegul/hvidlig banan. En banan neonlampe er en af de mere neutrale neonlamper, og vil især gøre sig godt i et køkken eller på et børneværelse. Neonlampen i banan har mere lyse og rolige neonfarver
end mange andre neonlamper, hvilket gør banan neonlampen alsidig og nem at benytte i sin indretning. Neon Banan er flot over et køkkenbord, og kan måske praktisk anvise dine husgæster til frugtskålen.