LED pærer

LED pærer

De gammeldags halogenpærer er for længst blevet udskiftet med LED pærer. LED pærer holder op til 30 gange længere end en traditionel pære, hvilket betyder at du ikke skal skifte den ud før 15-20 år efter du har anskaffet den. Generelt set har en LED pære tjent sig hjem allerede ét år efter anskaffelsen, i forhold til en halogenpære. Med en LED pære sparer du helt op mod 80% på din elregning i forhold til en gammeldags glødepære.  

LED pære

Her hos OutletLamper har vi et kæmpe udvalg af LED pærer, almindelige pærer, spots og G9 stifter. I modsætning til sparepæren lyser en LED pære for fuld styrke så snart den tændes, så du slipper derfor for ventetid da der ikke er nogen langsom opstart. Vi forhandler mange forskellige LED pærer, både til forskellige fatninger, men der er også stor forskel på hvilket lys de afgiver.

 

 

Lyskilder

Lys er ikke bare lys. Hvilken lyskilde du sætter i din lampe kan være altafgørende for, hvilket lys lampen giver. Hvis du har en åben skærm eller en lampe med glasskærm, må din pære ikke være for skarp, da den på den måde vil komme til at blænde. Til lamper som disse, anbefaler vi en varmere, mere dekorativ lyskilde. Har du derimod en lampe med en lukket metalskærm, er det vigtigt med en lyskilde som har noget power, da lampen ellers ikke vil give meget lys.

 

 

LED Pære E27

E27 LED pæren er den type pære vi sælger absolut flest af her på OutletLamper.dk. Af pærer med stor fatning har vi både varianter som afgiver varmt og koldt lys, ligesom vi forhandler pærerne i et væld af forskellige størrelser. Du kan også finde E27 pærer som er dæmpbare.

LED Pære E14

LED pæren med E14 fatning ses ofte i lysekroner, læselamper, natlamper og mindre pendler. Den lille kertepære kan dog fås med stor kraft. Se efter lumen-tallet som er det tal, der viser lampens lysstyrke.

LED Pære G9

G9 pæren er den lille stift som ”klikkes” i fatningen. Vi forhandler både almindelige G9 pærer, men også G9 pærer som er dæmpbare med 3-step dæmperfunktion.  

LED Pære GU10

GU10 pæren i LED er især én af de LED lyskilder, der virkelig har lettet på energiforbruget. Da GU10 pære ofte bruges til spotbelysning, er de som regel også meget kraftige i lyset. Det var derfor ikke unormalt før at se GU10 pærer som brugte 70-80 watt. I dag kan du finde lyskilder som giver det samme lys, men bare bruger 4-5 watt.