LED strips

LED strips

LED strips kan både bruges hvis du ønsker specifik oplysning
af et bestemt område, generelt lys eller flerfarvet lys. LED strips kan nemt bruges både alene eller sammensat med flere LED strips. Læs med herunder for at
blive klogere på LED strips.

Hvad er LED Strips?

LED strips er sammensatte dioder på et bånd, der oplyse i en
eller flere farver alt efter hvilke LED strips du ønsker. LED strips er smarte grundet deres nemme anvendelighed. LED strips kan placeres der hvor ingen andre
lamper kan placeres. LED strips er især anvendelige i skabe, ved gulve, på vægge eller hvor end man har brug for belysning. LED strips kan også købes i adskillige farver og bruges som et sjovt dekorativt indslag.

Hvorfor LED Strips?

LED strips er både hyggelige at se på, og leverer energieffektiv belysning. Faktisk kræve LED strips væsentligt mindre strøm end almindelige lamper, hvilket gør LED strips mere bæredygtige energimæssigt. LED strips har dertil en rigtig fornuftig holdbarhed, og kan benyttes i mange år frem uden behov for udskiftning.

LED

LED lys er utroligt holdbart, og en er en god løsning til
dig, der ikke vil bruge tid og kræfter på at vedligeholde pærer. LED lys laves efterhånden i et væld af farver og lysstyrker, så der er rig mulighed for at
finde det perfekte LED lys til lige akkurat dit behov. LED lys kan desuden også fås både til udendørs og indendørs brug, hvilket endnu engang demonstrerer alsidigheden i LED lys.

Vandtætte LED Strips

Vandtætte LED strips kan være utroligt smart hvis du har behov for det. Ønsker du eksempelvis af have et led lys hængende under dine underskabe i køkkenet eller på badeværelset, kan vandtætte LED strips være den perfekte løsning for dig. Vandtætte LED strips kan også benyttes til udendørs spa eller pool områder, for at skabe mest mulig hygge til udearealerne.

LED Strips til
Badeværelse

LED strips kan være din perfekte makker, når du skal indrette et badeværelse. LED strips kan ofte placeres steder, hvor det kan være vanskeligt at placere en lampe – især i et vådrum. Se efter vandtætte LED strips når du indretter dit bad, toilet, vaskestation eller badeværelsesområde
generelt. Med vandtætte LED strips er du sikret en lang holdbarhed – selv når
du går i bad hver eneste dag i nærheden af LED strips.

 

 

LED Skinne

Hvad er en LED Skinne?

En LED skinne, også kaldet en LED lysliste, er et energibesparende alternativ til spotlights og lysstofrør. LED skinner kan eksempelvis placeres under køkkenskaber i reoler eller i garderobeskabe. En LED skinne hjælper med at beskytte LED-strippen mod skidt og snavs og forhindrer at dette sætter sig på dioderne.

LED skinner og strømskinner bliver sommetider forvekslet med hinanden, men de har ikke så meget med hinanden at gøre. Strøskinnerne bruges nemlig til at hænge pendler op i, hvor man nemt kan rykke rundt på dem, hvis bordet eksempelvis skal forlænges.

LED Skinner

Du kan bruge LED skinner mange steder i dit hjem, men de er især oplagte i køkkenet eller i klædeskabet. I køkkenet kan de bruges i eller under køkkenskabene, men de kan også anvendes i bryggerset eller på værkstedet.

LED skinner er smarte, da de stort set ingenting fylder og på den måde ikke kræver meget plads. Derfor er de velegnede i netop skabe og andre steder hvor der ikke er så meget plads til belysning.

Et andet sted hvor LED skinner er brugbare er langs loftet. Her tager de ikke noget plads, men giver alligevel et rigtigt god lys ud i hele rummet.