Ledning til lampe

Ledning til lampe

Hvis du søger en ny ledning til din lampe, er der ingen grund til at lede længere. Vi har Danmarks største udvalg af stofledninger, i et utal af farver så vi er sikre på, at du kan finde lige den ledning til lampe du har brug for. Uanset om du er til snoet eller rund ledning og om du mest er til sort, hvid, rød, gul, grøn, eller noget helt andet, har vi den ledning som passer ind i dit hjem. Tag et kig og lad dig inspirere af de mange forskellige valgmuligheder.

 

 

Lampeledninger

Køb sort, hvid, kobberfarvet, amerikanerstribet (eller et hav af andre varianter) ledning til din lampe. Nogle er mest til runde ledninger mens andre bedre kan lide snoet ledning. Alle vores ledninger vi sælger her på siden er stofledninger af rigtig god kvalitet.

Farvede ledninger

Ledninger i forskellige farver er en trend vi ser mere og mere til. Især til børneværelser er stofledninger i sjove farver ofte et hit. Med en farvet ledning kan du sætte ekstra krydderi på børneværelset, eller det lokale hvor du ønsker ledningen.

Rød stofledning

Den røde stofledning er den ledning, som har taget det største spring i salg hos os på det seneste. Du kan naturligvis vælge rød ledning til din røde lamper, men det kan virkelig også se elegant ud med rød stofledning til en hvid lampe, da disse to farver harmonerer godt.

Blå ledning

Den blå stofledning er fortsat den ledning, bortset fra sort og hvid, som flest folk vælger at købe. Den blå ledning fungerer flere steder i hjemmet, men den bliver især benyttet på drengeværelset.

Sort ledning

Selvom de farvede ledninger er i stor fremgang, er sort ledning fortsat den løsning allerflest af vores kunder vælger. Den sorte ledning signalerer stil og elegance og giver alligevel lige dét ekstra end en almindelig hvid ledning giver. Den sorte stofledning sælges både i rund og snoet form, ligesom du både kan få den til indendørs såvel som udendørs brug.