Loftlampe soveværelse

Loftlampe soveværelse

En loftlampe i soveværelset kan være en god idé af flere årsager. Vi anbefaler en loftlampe som kan dæmpes, da du på den måde kan få et behageligt, blidt lys inden du skal sove. Det behøver ikke at være en stor æstetisk lampe, som tager al opmærksomheden i lokalet, det kan det kan sagtens være mere neutral lampe, eksempelvis en plafond, som sidder fast i midten af soveværelset. Dertil kan du så anskaffe dig en natbodslampe eller en væglampe, som kan bruges som læselys ved sengen.

Ønsker du en dæmpbar loftlampe, skal du huske at se godt efter i produktbeskrivelsen om den lampe du ser på, kan dæmpes eller ej. I de fleste tilfælde vil lampen kunne dæmpes, hvis bare man isætter en dæmpbar pære, dette kræver dog at man en lysdæmperkontakt på væggen. Hvis lampen har indbygget LED lyskilde, er det vigtigt, at undersøge om den kan dæmpes, da det ikke er alle disse lamper som er dæmpbare.

 

Loftlampe Badeværelse 

Inden man køber en loftlampe til sit badeværelse, er der et par ting man skal være særligt opmærksom på. Det er vigtigt at lampen er godkendt til at blive brugt i vådrum. Mange plafonder er egnet til dette. Generelt set er det utroligt vigtigt at have en god grundbelysning på badeværelset. Det er vigtigt at hele rummet kan være lyst op. Mange toiletter og badeværelser har (af gode grunde) ingen vinduer, hvilket bare gør at belysningen spiller en endnu større rolle, end den gør i andre lokaler. Vi anbefaler altid LED pærer og det gør vi også når det kommer til loftbelysningen på badeværelset. Plafonder er super praktiske, da de sidder helt tæt i loftet og giver et fantastisk lys. De kan også sidde på væggen, hvis man har brug for yderligere belysning.

Se efter IP-verificeringen

Hvorvidt du kan bruge en lampe i et vådrum eller på dit badeværelse, afhænger af IP-certificeringen, som fortæller dig, hvor godt en enhed kan tåle f.eks. støv og vand. Sørg for at din lampe er verificeret til IP44 (beskyttelse mod vandstænk) hvis du vil være på den sikre side.

 

 

Loftlampe Stue

Der er mange måder hvorpå man kan vælge belysning til sin stue. Nogen vælger en masse ekstravagante lamper, som skal sætte sit klare præg på indretninge, mens andre vælger neutrale lamper, udelukkende skal give det nødvendige lys. Uanset om du er til flamboyante lamper alle vil ligge mærke til eller om du helst vil gemme loftlampen væk og fokusere på andre dele af boligen, har vi en lampe til dig.

Hvis du ønsker en lampe i dit loft, folk ligger mærke til, anbefaler vi at du ser vores store udvalg af pendler. Hvis du er på udkig efter en neutral loftlampe, som giver et rigtig godt fordelt lys, kan du se vores plafonder. De forhandles i mange forskellige størrelser og farver. De laves også i flere forskellige materialer, heriblandt plast, metal eller plafonder med stofskærme. En rondel kan også være en mulighed. Rondel lamper er loftlamper, hvorpå der sidder flere spotlyskilder, som man kan pege i den retning man ønsker. De ses ofte i køkkenet, men kan også fungere rigtigt godt i en stue. Mange bruger dem til at rette lyset, og dermed fokus, et bestemt sted hen. Dette kan eksempelvis være, hvis man har et flot maleri hængende man godt vil fremhæve.