Loftlamper

Loftlamper

Begrebet loftlamper dækker over flere former for lamper, som alle bliver monteret i loftet. Mange mennesker bruger ordet ”loftlamper” om den lampe der hænger ned fra loftet, men den rigtige betegnelse for disse hængelamper er en pendel. Hvis du søger en loftlampe, som skal monteres fast helt oppe i loftet, som eksempelvis en plafond, kan du klikke her for at se vores store udvalg af loftlamper.

Derfor elsker vi loftlamper

Der er flere årsager til at vi er helt vilde med loftlamper og pendler. Lyset er selvfølgelig afgørende, men de er meget mere end bare belysning. Med den rette loftlampe kan du med ét opgradere din stue, eller det værelse lampen hænger i. Lampen i loftet kan udsmykke dit hjem og omtales ofte som ”kronen på værket” når det gælder boligindretning. Tag et kig på vores pendler og loftlamper og lad dig inspirere til køb af din næste lampe.

Sort loftlampe

Loftlamper kommer i mange forskellige former og farver. Uanset om du er til moderne eller klassiske, runde eller kantede, aflange eller brede har vi lampen der passer til din smag. En ting der aldrig går af mode er den sorte loftlampe. Sort har ingen udløbsdato og vil altid passe ind i de fleste hjem. Her hos OutletLamper forhandler vi naturligvis også sorte loftlamper og pendler (hængelamper). Du kan bruge filterfunktionen for at sortere efter farve. Du er også velkommen til at browse gennem alle vores loftlamper – måske bliver du inspireret af noget lidt mere vovet og dristigt end sort.

Loftlampe messing

Når det gælder boligindretning, har messing virkelig slået sig fast i de danske hjem. Loftlamper og pendler i messing er ikke en undtagelse. Vi ser flere og flere kunder vælge deres pendel i messing, når de køber lamper. I den skandinaviske indretningsstil, hvor de rå materialer ofte kombineres med feminine design, passer messing bare virkeligt godt ind. Hos OutletLamper har vi flere forskellige messing pendel lamper og loftlamper – brug filterfunktionen til at søge efter messing pendler.

 

 

Loft Lamper

Loftlampe soveværelse

En loftlampe eller en pendel er et must i et soveværelse. I de mørke vintermåneder kan det være svært nok at stå op i forvejen – uden lys bliver det tæt på umuligt. Hvilken lampe du vælger at hænge i dit soveværelse er helt op til dig, det afhænger både af hvilken stil du foretrækker og hvilket lys du vil have lampen til at give. I et soveværelse vil man gerne have god, generel rumbelysning, hvor lyset bliver jævnt fordelt i hele soveværelset. En meget populær model er Eos Fjerlampe fra Umage, som mange vælger. Det elegante design kombineres med et blidt lys, som bliver spredt ud i hele rummet.

Loftlampe stue

Loftlamper og pendler ses i næsten alle stuer og det er der en god grund til. De er nemlig både flotte og praktiske. Pendler kan bruges til at udsmykke stuen, både over spisebordet, sofabordet i hjørnet eller i midten af stuen. En af vores absolutte bestsellers til hyggehjørnet i stuen er CPH Pendel Smoke fra Halo Design. De røgfarvede pendler, som laves i to forskellige størrelser, giver et smukt spredt lys, og det anbefales at sætte en varm pære i for hyggebelysning.

 

Loftlampe spisebord

Pendlen over spisebordet er muligvis hjemmets vigtigste lampe. Spisespisen er et væsentligt område i hjemmet og fungerer ofte som familiens samlingspunkt. Pendlens funktionalitet bliver brugt flere gange om dagen, ligesom den fungerer som en del af indretningen i dit hjem. Det er derfor vigtigt at den loftlampe du vælger over dit spisebord både giver det lys du ønsker, men også en lampe du ikke bliver træt af at se på hver eneste dag. En af vores mest solgte pendler til spisebordet er Sørup Pendel fra danske Halo Design. Lampen må efterhånden betegnes som en klassiker, da den oprindeligt er designet i 1989.

 

Loftlampe køkken

Når man skal vælge lamper til køkkenet, er det altafgørende at lamperne kan give et godt arbejdslys, til diverse opgaver i køkkenet. Køkkenlamper kan være alt fra spots, til loftlamper til pendler (hængelamper). En god løsning kan være at have et par små glaspendler hængende på række. Sørg for at disse pendler er åbne i bunden. På den måde har du både godt fokuseret arbejdslys nedad, mens du samtidig får et fint spredt lys ud i rummet.

 

Loftlampe Entré

Entréen er det første du og dine gæster ser, når der bliver trådt ind i dit hjem. En flot lampe i din entré er derfor en måde at skabe et godt førstehåndsindtryk på. Loftlampen skal gerne monteres forholdsvist højt i loftet, da man i modsætning til de lamper der hænger over bordet eller i et hjørne, kan risikere at banke hovedet ind i den. Vi anbefaler en eller flere, afhængigt af størrelsen på din entré, af Halo Designs Atom Pendel. Lampen er utroligt flot og ”atomerne” kan formes som du ønsker.