Lyskæder

Lyskæder

Der findes et hav af lyskæder til enhver anledning. Lyskæder findes både til indendørs og udendørs brug, og kan have mange forskellige funktioner. Lyskæder kan benyttes som en tilføjelse til hjemmets stil og indretning og fungere dekorativt. Lyskæder kan også være praktiske, og kan findes i en stærkere belysning. Lyskæder kan både hænge alene i et hjørne, på en sengegavl eller noget helt tredje, men lyskæder kan også skabe rumlys hvis der bruges flere lyskæder fra forskellige vinkler af et rum.

Lyskæde med fjernbetjening
En lyskæde med fjernbetjening er til dig, der elsker ting der kan gøre hverdagen nemmere og mere praktisk. En lyskæde med fjernbetjening er anvendelig, hvis lyskæden ikke er placeret lige præcis der hvor du konstant opholder dig. Med en lyskæde med fjernbetjening, kan du styre
dine lyskæder fra sofaen eller der hvor du sidder, uden at skulle rejse dig og gå hen til lyskæden når den skal tændes eller slukkes. En lyskæde med fjernbetjening, er altså til dig der ønsker at kunne tænde og slukke din
lyskæde, uden at skulle finde stikkontakten frem. En fjernbetjening til din lyskæde er også anvendelig, hvis stikkontakten til din lyskæde er gemt væk, eller er placeret under sofaen eller under møbler, så du nemt og gnidningsfrit kan kontrollere din lyskæde.

Lyskæde med pærer

En lyskæde med pærer kan være en super hyggelig dekoration
til et rum, og kan derudover give en skøn og behagelig belysning i rummet.
Lyskæde med pærer er utroligt anvendelige, da de har et klassisk og elegant look og samtidig fremstår neutrale alt efter farvevalget. Lyskæde med pærer kan både være gode til hverdagsrum i hjemmet for at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, men kan især også gøre sig godt udendørs på terrassen eller rundt på altanen. Lyskæde med pærer findes i utroligt mange varianter og prisniveauer, så der findes en lyskæde med pærer til enhver smag.

Lyskæder til fest

Hvad er en fest uden lyskæder? Kedelig og grå ifølge lampeeksperterne. Uanset hvilken type begivenhed du skal holde, findes de perfekte lyskæder til at tage stemningen til næste niveau. Har du et
sofistikeret og elegant bryllup i vente, foreslår vi at dekorere væggene eller
loftet med smukke lyse lyskæder hængende ned. Det vil give den mest varme og romantiske stemning du kunne drømme om. Skal du modsat holde en bragende fødselsdagsfest med alt der medfører, foreslår vi farverige lyskæder, der skal skabe sjov og legende stemning.

 

 

Udendørs Lyskæde

Der findes mange gode udendørs lyskæder. Udendørs lyskæder
er mere modstandsdygtige end indendørs lyskæder. Udendørs lyskæder kan tåle vandstænk og udendørs slid, som eksempelvis vind og små fremmedlegemer. Herunder
kan du læse om udendørs lyskæder.


Lyskæder til terrassen

Når man bruger lyskæder i sin indretning, skabes der ofte
instinktivt en hyggelig og rar atmosfære, og derfor er lyskæder især kendt for at kunne skabe en oase både indendørs, men bestemt også udendørs med brug af udendørs lyskæder. Udendørs lyskæder er især anvendelige til terrassen, da en udendørs lyskæde til terrassen nemt kan sættes op på hegn, tagrender, på træer eller langs træværk på din terrasse. Med lyskæder på terrassen kan du nyde sommeraftenerne længere, med behageligt og blødt lys fra dine udendørs lyskæder.

Lyskæder til haven

Udendørs lyskæder til haven er blomstret op de seneste år og
med god grund. Med lyskæder til haven, er du ikke bare garanteret længere udendørs sommeraftener med gæster i haven, men du er samtidig sikret dig, at din have ser dejlig og hyggelig ud. Uanset om det er sommer eller dagene op til jul, kan udendørs lyskæder hænge smukt i træer, langs terrassen, over buske eller et helt fjerde sted. Lyskæder til have kan placeres overalt og vil med garanti skabe en skøn oase.