Lysskinner

Lysskinner

Strømskinner, eller lysskinner som de også kaldes, kan som nævnt bruges til flere formål. I køkkenet eller i stuen bruges de ofte til spots. I køkkenet giver det en god arbejdsbelysning og en god generel rumbelysning. I stuen kan en lysskinne med spots være en fordel, da man med den skarpe belysning kan rette fokusset mod et bestemt område, som f.eks. et maleri. I spisestuen benytter man skinnen til at flytte sine pendler, når spisebordet forlænges. Dette er en stor fordel, da det kan gøres hurtigt og enkelt på under et minut. På den måde skaber du, med minimal indsats, god symmetri i din spisestue.

Lysskinne

Der er flere forskellige varianter af lysskinner. Vi forhandler både korte og lange, ligesom vi også sælger både sorte og hvide lysskinner. Derudover, forhandler vi både 1-fasede og 3-fasede lysskinner. De 1-fasede skinner er rigeligt til husbehov, mens vi anbefaler de 3-fasede hvis du til skal hænge flere lamper op med højt strømforbrug til eksempelvis erhvervsbrug. 

Halo Track
Halo Track strømskinnen er af fantastisk kvalitet og kan bære ligeså mange lamper du ønsker. Alle 230V pendler passer til skinnen og lysdæmper kan benyttes. Halo Track laves i sort og hvid samt i 1,2 meter eller 2 meter. Skinnen kan afkortes og forlænges og er super nem at montere med de medfølgende skruer. Halo Track kræver ingen ledning, da der er strøm igennem, du skal kun tilkøbe ekstra ledning, den skal sidde væk fra dit strømudtag.

Pendeladapter
Pendeladapteren kan ligeledes benyttes til alle 230V pendler helt op til 4kg pr stk. Du kan dermed bruge stort set alle pendler til din pendel adapter. Pendeladapteren laves i både sort og hvid, så du kan matche den med din Halo Track strømskinne.

Strømskinner til erhverv
Det er ikke kun i hjemmet at strømskinnerne er smarte. De er også virkelig smarte i mødelokaler, konferencelokaler, på caféer eller andre steder hvor der jævnligt bliver rykket rundt på bordene. På den måde kan man altid sørge for, at belysningen passer til møbleringen.