Neon Flex

Neon Flex LED 

Neon Flex er en god, sjov og fleksibel løsning til en anderledes moderne belysning for dem, som tænker ud af boksen eller de kreative, som ønsker at kunne give sit eget udtryk på belysning.

Neon Flex LED er fleksible lysbånd, der anvender lysdioder (LED'er) for at efterligne udseendet og lysstyrken af traditionelle neonrør. Altså er de med LED som betyder lavt energiforbrug, og altså ikke lavet med neon som før i tiden. Neon Flex er meget fleksibelt og kan bøjes og formes næsten som ønsket, hvilket gør det ideelt til kreative og komplekse designs. Om du blot ønsker lys øverst på skabet eller inde i skabet, eller langs spejlet på badeværelset, eller om du er ude i den store udfoldelse med figurer på væggen. Neon Flex LED kombinerer det klassiske udseende af neonbelysning med moderne LED-teknologis fordele, hvilket gør dem til en alsidig og praktisk belysningsløsning. Kun fantasien sætter grænser.

Vores Neon Flex LED har en IP67 klassificering som betyder, at du kan benytte Neon Flex også i vådrum eller udendørs. Du skal blot huske at købe endestykke med til din ledning, så du kan forsegle enden på din ledning på forsvarlig vis.

Hos os køber du Neon Flex pr. meter. For hvert selvstændigt ledningsstykke du har, skal du bruge en adapter, for at slutte ledningen til strømnettet. En adapter kan oplyse en Neon Flex ledning på op til 100 meter.


Neon Flex RGB

RGB står for rød, grøn og blå, og er altså en Neon Flex ledning, som kan skifte farve. Med til denne ledning skal du købe RGB adapteren til Neon Flex hvor der også følger en fjernbetjening med, sådan du kan bestemme om ledningen skal lyse en bestemt farve, eller skifte farve og i hvilket tempo mm. Altså er Neon Flex RGB en løsning du kan lege med, men også skifte lys efter hvilken stemning du ønsker. NEON FLEX RGB kan bøjes og formes til forskellige designs, hvilket gør det ideelt til komplekse belysningsinstallationer og kreativt designarbejde. Eller hvis du bare ønsker en sej belysning på børneværelset.


Neon Flex IP67

Vores Neon Flex har en IP-værdi på 67. Denne klassificering betyder at produktet er støvtæt og kan håndtere kraftige regnskyl. Derfor kan Neon Flex med fordel bruges udendørs eller i vådrum, fx til at oplyse trin, eller niveauforskelle. Neon Flex kan monteres i jorden mellem fliser og derved give et sammenhængende lys langs fx gangsti.

Skal du bruge Neon Flex i et vådrum eller udendørs, så husk altid at købe et endestykke med til din ledning. Dette endestykke sikre, at ledningen er lukket forsvarligt i enden, så hverken støv eller væske kan trænge ind, og derved kortslutte ledningen.


Neon Flex metermål

Når du køber Neon Flex hos os, køber du i metermål. Du får altid et samlet stykke. Så skal du evt bruge 2 stykker på hver 4 meter, skal du bestille 8 meter. Du får et samlet stykke, du kan klippe eller skære over.

På Neon Flex ledningen sidder et mærke pr meter. Det er her, at ledningen kan deles. Det er altså kun pr. hele meter, du kan justere længden og ikke skære et stykke på fx 2,4 meter.

Når du klipper eller skærer ledningen, så vær påpasselig med at gøre skæringen helt lige. Er skæringen skæv eller ujævn, kan dette have betydning for, om du kan tilslutte adapteren korrekt, og du kan risikere at ledningen ikke vil tænde eller kortslutter. 


Neon Flex i farver

Neon Flex fås i både ensfarvet ledning og som RGB ledning. Vi har Neon Flex i rød, grøn, blå, lilla og pink. Vi har to forskellige hvide - en varm hvid, som har en varm/gullig glød og en hvid, som er helt neutral/skarp. Vores ensfarvede ledninger er dæmpbare hvis du tilslutter adapteren i en dæmperkontakt.


Neon Ledning

Vores Neon Flex ledninger er lavet i solidt plastik, og den er derfor yderst modstandsdygtig for tryk og slag. Selve ledningen kan holde til at være under vand, dvs at så længe du holder adapter, tilslutning og enden af ledningen oven vande, så kan du bruge ledningen i fx havedamme, langs kanten i indbyggede badekar osv. Selvom ledningen er af tyk, solid plast, er Neon Flex yderst fleksibelt, og du kan forme den næsten som du ønsker. Et helt skarpt hjørne-knæk på 90° kan du ikke gøre. Selve hjørnet vil have en lille runding/bue, men ellers er Neon Flex meget medgørlig. Du kan fx forme den som figur på væggen, sætte den i kanten om et rundt spejl, eller lægge den i jorden og bruge den til at markere kanter på bede og stier i din have mm. Mulighederne er mange.

Neon Flex ledningen er 8 mm bred og 16 mm høj. Den øverste del af ledningen som lyser er rund, og har en lysspredning på 120 °. Bunden af ledningen er flad, og derfor kan du nemt installere Neon Flex på væg eller loft med fx dobbelt klæbende tape, da bundens overflade ligger plant med væggen.