Neon Skilt

Neon Skilt

Et neonskilt er et super redskab til at skabe charme og hygge i et rum. Neonskilte er især populære på restauranter, barer, cafeer og butiksfacader, men de seneste år har er et neon skilt slået igennem i indretningen af privatboliger lige så vel.

Neon LED skilte

Neon LED skilte er super holdbare, og kan lyse i mange år. Dette gør både LED neon skilte mere bæredygtige og endda billige i drift. Et neon LED skilt kan bruges i utroligt mange indretningsstile. Uanset om du indretter en privat bolig eller et erhvervslokale, så kan et LED neonskilt være noget for dig. Med et LED neon skilt kan du skabe en unik stil ud af de ufatteligt mange varianter af LED neon skilte der findes.

Neon skilt i custom design

Hvis du ikke kan finde din absolut drømme neon skilt, er der en anden mulighed: et neonskilt i custom design. Et neon skilt i custom design kan benyttes både til privat og erhverv. Med et neon skilt i custom design, kan du selv vælge hvad dit neonskilt skal forestille, og få det lavet efter dine
egne ønsker. Med andre ord, kan det næppe blive mere personligt, end med et neonskilt i custom design.

 

 

Neon

Neon er et af grundstofferne og er kendetegnet ved dets oplysende farve. Neon kan i dag produceres industrielt i glasrør, der kan bøjes, bukkes og fifles med i alverdens farver. Neon er især kendt for sprælske, selvlysende farver.


Hvad er neon lavet af?

Neon stammer oprindeligt fra det græske ord ”neos” – det betyder ”ny”. Neon er et kemisk grundstof. Neonlys opstår som en helt almindelig kemisk reaktion, når der samles ædelgasser i et glasrør som sættes elektrisk spænding i. Dette skaber rød stråling, og er det vi kalder neonlys.
Neon produceres i alverdens farver, ved at tilsætte forskellige andre luftarter, og bruge forskellige typer glas.

 

Hvordan laver man neonskilte/neonlamper?

Neonskilte og neonlamper laves ved industriel produktion af neonlys. At producere neonlys er et håndværk baseret på at bøje glasrør i alverdens former ud af neonrør. Kun fantasien sætter grænser for hvilke farver og former en neonlampe eller et neonskilt kan blive til. Produktionen af neonlamper og neonskilte er krævende, og kræver et rigtig godt håndværk, som ikke mange kan finde ud af.

Neonlamper til børn

Findes der mon en bedre bedre kombination end selvlysende
former og børn? Det tror vi ikke. Neonlamper til børn er super populære, hvilket nok skyldes neonlampernes sjove farver og faconer. Neonlamper til børn er en fantastisk ide, når der skal indrettes et børneværelse. Neonlamper til børn fås som frugter, ord, regnbuer og alverdens skabninger af farver og
faconer. Derfor er neonlamper til børn en skøn idé, hvis du står og skal indrette det sejeste og sjoveste børneværelse der findes.