Påbygningsspots

Påbygningsspots

Påbygningsspots er spots man kan installere uden på overflader. Påbygningsspots er super anvendelige, og en populær lyskilde i de danske hjem. Med påbygningsspots kan man få lys de steder man almindeligvis har svært ved at få plads til lamper.

Påbygningsspots GU10

GU10 pærer er en af de mest almindelige lyskilder at benytte når man opsætter påbygningsspots, og derfor er påbygningsspots GU10 meget populært at gå efter når man køber påbygningsspots. Påbygningsspots GU10 kan benyttes til at lyse specifikke områder op – f.eks. i reoler, under skabe eller over køkkenbordet. Påbygningsspots GU10 kan også benyttes til overordnet rumbelysning, og bliver især brugt i danske hjem til at fungere som den primære belysningsform i boligen eller på kontoret.

Påbygningsspot LED

Med påbygningsspot LED er du garanteret en lyskilde der lyser i utroligt lang tid og kræver minimum vedligeholdelse. LED lyskilder er energivenlige da LED skal bruge væsentligt mindre strøm for at lyse. Derudover er påbygningsspots LED en billigere løsning i længden, da LED lyser med lav strømspænding i mange år. Påbygningsspots LED er utroligt gode til at skabe et godt rumlys, og kan derudover intensiveres med flere LED påbygningsspots i de områder du ønsker skarpere belysning. Dette kunne være over køkkenbordet eller langs skrivebordet.

Hvad er forskellen på påbygningsspots og indbygningsspots?

Forskellen på påbygningsspots og indbygningsspots er, at indbygningsspots skal (som navnet antyder) indbygges i f.eks. loftet hvorimod påbygningsspots installeres ovenpå (eller nedenunder) hvilken som helst overflade. Derfor er påbygningsspots mere alsidige og nemmere at montere, da de installeres uden på enhver overflade, og ikke skal indbygges eller monteres i selve loftet eller hvorhen man nu ønsker sine spots. Påbygningsspots kan monteres på enhver overflade, hvorimod indbygningsspots skal installeres direkte i f.eks. loftet og derfor kræver mere at installere.

Påbygningsspot

Påbygningsspot kan placeres under alle overflader. Påbygningsspot kan både benyttes til at skabe en god rumbelysning, men et påbygningsspot kan også placeres for at lave god og skarp oplysning over specifikke områder.

Påbygningsspot til skinne

Hvis du er mere til at sætte dine påbygningsspots i en skinne frem for at montere dine påbygningsspots direkte på væggen, i loftet eller på dine møbler, så kan du i mange tilfælde også det. Der findes nemlig mange påbygningsspot til skinne. Med påbygningsspot til skinne kan du vælge den skinne der passer dig bedst i størrelse og kapacitet, og så er det ellers bare om at montere sine påbygningsspot til skinne. Påbygningsspot til skinne kan erstatta lamper eller indbygningsspots, og kan for eksempel benyttes over spisebordet eller i entréen – ja faktisk kan en skinne med påbygningsspots placeres hvor end du har brug for lys. Vær opmærksom på hvilke påbygningsspots du køber, og læs altid i produktteksten om påbygningsspots egner sig til en skinne. Vi har både et udvalg af påbygningsspot til skinne og skinner.

Skinnespots

Skinnespots er populære, da de er visuelt pæne, super praktiske og nemme at montere. Skinnespots giver dig mulighed for fleksibel belysning, hvor du kan justere retningen af dine lyskilder, så dine skinnespots altid lyser i den retning du ønsker. Skinnespots er en alsidig og nem løsning til dig der gerne vil have praktisk og pæn belysning da skinnespots hurtigt kan monteres og justeres, hvis dine behov for lys ændrer sig det mindste.