Pære

Pære

Lamper er vores helt store passion, men uden lys dur de ikke til meget andet end udsmykning. Det er vigtigt, at finde en pære der passer til lampen, så den giver det rette lys. Hos OutletLamper kan du helt sikkert finde den rigtige pære. Vi har et stort udvalg af pærer og lyskilder, både varmt og koldt lys, så vi har den perfekte pære til alle lamper.

Dekorationspærer

Dekorationspærer må virkelig siges, at være en trend der er kommet for at blive! De smukke glødelignende LED pærer bruger næsten ingen strøm og skaber en fantastisk hyggelig stemning. Vi har et kæmpe sortiment af dekorationspærer fra forskellige brands. Pærerne fungerer både i pendler, bordlamper eller som ”lampe”, hvor man hænger pæren i en pæn fatning. Klik her for at se vores store udvalg af dekorationspærer.

 

 

Pærer

Vi har et stort udvalg af pærer, så har med garanti den pære du mangler til din lampe. Uanset om du mangler varmt hyggelys til sofahjørnet, skarp arbejdsbelysning til værkstedet eller noget midt i mellem, kan du med sikkerhed finde den rigtige pære her. Herunder kan du læse om de forskellige pærer vi forhandler her i vores online lampebutik.

E27 pære

E27 pæren er den klart mest brugte pære, da de fleste lamper laves med E27 fatning (også kaldet stor fatning). Da de fleste lamper laves med E27 fatning, finder man også flest varianter af lys når man ser på udvalget af E27 pærer. Du finder naturligvis både almindeligt formede pærer, men også større globepærer, ligesom du både kan finde pærer der afgiver varmt eller koldt lys, når du ser på vores sortiment af pærer med stor fatning.

E14 pære

E14 pæren er også kendt som pæren med den lille fatning. Man ser ofte en E14 pære i lamper med en mindre skærm, hvor der ikke er plads til en større pære. Dette finder du eksempelvis i bordlamper, gulvlamper eller mindre pendler. En E14 pære skrues i på samme måde som en almindelig E27 pære, det er bare en mindre sokkel.  

GU10 pære

GU10 pæren bruges ofte som spotbelysning i f.eks. køkkenet. Man finder dog også jævnligt gulvlamper som bruger GU10 pærer, især dem hvor armen på væglampen kan drejes. På den måde kan man rette det skarpe lys lige hvor man har brug for det. GU10 pæren sættes fast i fatningen super nemt ved at lave et enkelt vrid til siden. Den tages ud ved hjælp af samme simple metode.

G9 pære

Den lille G9 pæres sokkel har to stifter i hver side, som er bøjede. G9 pæren fungerer nærmest som en stift og sættes i fatningen ved at ”klikke” den ind. Man støder primært på G9 fatningen i mindre lamper med små skærme, hvor der ikke er plads til en stor pære. Særligt i små bordlamper og væglamper vil man møde G9 pæren.