Pendel

Pendel

Pendel lamperne er altid noget af det første man ligger mærke til, når man træder ind i et nyt rum, hvad end det er entréen, stuen, køkkenet eller soveværelset. En pendel er kronen på værket inden for belysning og spiller derfor en enorm vigtig rolle når der skal indrettes bolig. Vi har et kæmpe udvalg af pendler og loftlamper, så uanset om du er til det klassiske, det vovede, det minimalistiske, det moderne, det farverige, eller måske en kombination, så har vi lampen til dig.

Inden du kommer så langt, er det dog en god idé at have styr på hvor lampen skal hænge og hvilken type af lys du skal bruge. Længere nede vil du kunne læse om pendler i de forskellige rum, samt vores tips når det gælder valg af den rette pendel.

Designer pendel

Selvom ikke alle går op i designermøbler, vælger folk dog alligevel ofte en designer pendel til at hænge over spisebordet, hvis det nu endelig skal være. Designerlamper behøver heller ikke at koste en formue, selvom de ligner en million. Her hos OutletLamper går vi altid op i, at man får meget lys for pengene, uanset prisen på den vare man køber. Vi forhandler mange designer loftlamper og pendler, som alle er designet i Danmark. Hvis du søger du en specifik designerlampe, som du ikke kan finde på vores side, er du velkommen til at hive fat i os – vi kan muligvis hjælpe dig med at få den hjem alligevel.

Billig Pendel

Vi hos OutletLamper forsøger altid at have en stort udvalg af billige lamper, hvor kvaliteten stadigvæk er i orden. Selvom vi har Danmarks bedste priser på lamper, kan du alligevel finde en kvalitetspendel uden den skal koste en formue. Du kan bruger filterfunktionen til at søge efter pris, for at finde de billigste pendel lamper.

 

 

Pendellampe

En pendel, eller en loftlampe som den også kaldes i daglig tale, kan bruges mange forskellige steder i hjemmet og selvom der altid er mange typer lamper i et hjem, må en pendel lampe siges at være den mest populære af slagsen. Der findes tre forskellige former for belysning:

Generel rumbelysning (jævn oplysning af hele lokalet) Områdebelysning (til en specifik aktivitet, som f.eks. at læse, spise eller arbejde) Stemningsbelysning (eksempelvis varmt hyggelys)

En pendellampe kan give dig alle tre former for belysning, men det kommer an på hvilken pendel du vælger, hvor du placerer den og hvilken pære du sætter i den.

Hvis du mangler generel rumbelysning anbefaler vi, at du monterer din pendel højt oppe under loftet og bruge en pære med mange lumen. Du kan med fordel vælge en pære som kan dæmpes, så du ikke har ligeså skarp belysning ud på de sene aftentimer, hvor du vil hygge i sofaen. Se vores store udvalg af lyskilder her.

Områdebelysning er meget afhængigt af, hvor du skal bruge lyset. Til læsehjørnet i stuen anbefaler vi en Gulvlampe eller en Væglampe, til skrivebordet anbefaler vi en Bordlampe, men til spisebordet er det naturligvis her under pendler du skal lede.

Hvis du søger hyggelig stemningsbelysning er der et utal af muligheder. En ting der er blevet utroligt populært på det seneste, er en lille klynge i hjørnet af stuen, bestående af 2-3 små pendler eller fatninger med dekorationspærer i. Vi anbefaler Halo Design Cage Pendel til dette formål.  

 

Pendel lamper

Pendel lamper kommer i mange forskellige former, varianter, farver og materialer. Materialet på din pendel skal du selvfølgelig både vælge ud fra din stil og smag, men der er altså også stor forskel på, hvilket lys en pendel lampe afgiver, alt efter hvad lampen er lavet af.

Fordelen ved pendler af metal er, at de giver et godt fokuseret lys nedover eksempelvis et spisebord. Til gengæld lyser en metalpendel som regel kun nedad, og det bliver derfor nødvendigt for dig, at have grundbelysning udover din spisebordspendel.

Med pendler af glas er scenariet lige omvendt. Disse pendler spreder lyset 360 grader, hvilket kan være en fordel flere steder i hjemmet. En ting du skal tænker over er dog hvor du placerer din glaspendel. Hænger du den over spisebordet, må pæren endelig ikke være for skarp, da du derved kommer til at blive blændet under middagsmaden.

Pendler i stof eller Fjerlamper kan være en smart mellemting. De giver nemlig ofte både et godt, fokuseret lys nedad, men også et dejligt mildt lys ud i resten af lokalet.