Roset

Roset

Kært barn har mange nævne. Nogle kalder dem rosetter, andre kalder dem baldakiner. Uanset om du kalder dem rosetter eller baldakiner, har vi et stort udvalg af dem, som kan hjælpe med at skjule strømudtagningen og ledningerne i dit loft. De fleste af de pendel lamper vi sender ud til vores kunder, kommer allerede med en loftroset. Dog er det ikke altid, at det lige falder i den smag du ønsker. Skulle det være tilfældet, har vi heldigvis et af Danmarks største udvalg af rosetter til lamper. Du er derfor garanteret at finde en loftroset du kan bruge, når du handler hos os.

Roset Klar Messing
Hvis du ønsker en roset i farven messing, fås de i to nuancer: Klar (blank) Messing eller Børstet Messing. Rosetterne i klar messing bruges ofte til messingfarvede lamper, men nogle bruger dem også til en hvid eller mere neutral lampe, for at give indretningen lidt ekstra kant.

Roset Børstet Messing
Vi har også et bredt udvalg af rosetter i børstet messing, hvor farven er mørkere end den klare og lidt mere rå i det. Ligesom alle vores andre rosetter, laves de også med både ét, to, tre eller flere huller til ledninger.

Rosetter

Du kan også bruge rosetter over spisebordet. Mange vælger en Strømskinne over spisebordet, hvis bordet kan forlænges. Ellers er rosetter en god løsning til lamperne, hvis de altid skal hænge det samme sted, da det giver en hvis symmetri i loftet. Alle vores rosetter tåler både stofledning eller plastledninger, så du vælger helt selv hvad du ønsker. Vi anbefaler dog altid stofledning til vores rosetter, da det er pænest.

Store Rosetter
Hvis du er på udkig efter en stor roset, der kan hænge over spisebordet, eller bruges til at lave en større klyngependel, kan du med fordel tage et kig under vores XXL Rosetter. Her finder du et kæmpe udvalg af store rosetter og baldakiner.

Samlerosetter
Det er ikke sikkert, at du har hørt om en Samleroset før, men det kan sagtens tænkes, at du ved hvad det er alligevel. Det er nemlig en roset, hvor der kun er huller i siderne. På den måde, kan du skjule ledningsudtaget på en pæn måde, selv hvis dine lamper ikke skal hænge lige dér.