Sengelampe

Sengelampe

De fleste foretrækker en god læselampe ved siden af sengen. En sengelampe er som regel enten en væglampe, monteret ved siden af sengen, eller en bordlampe, som står på natbordet. Selvom en sengelampe skal give et godt læselys, vil mange også gerne have en lampe der er pæn at se på. Det er trods alt noget af det første man ser om morgenen, og det sidste man ser når man ligger sig til at sove, efter man har slukket lampens lys. Hos OutletLamper har vi et stort udvalg af sengelamper – også dem der egner sig til læsning.

Sengelampe til bord

Hvis du er på udkig efter sengelamper til natbordet, bør du tage et kig på alle vores bordlamper. Her finder du bordlamper i forskellige former og farver til forskellige priser. Nogle bordlamper egner sigperfekt til læsning, da deres skærm kan justeres. På den måde kan du pegelampens lys i retning af din bog og ændre denne når du skifter position. Andrebordlamper egner sig bedre til at stå på eksempelvis reoler eller vindueskarme,da de er mindre og mere fikse.

Sengelampe til væg

Når det kommer til sengelamper til væggen, gælder lidt de samme principper som bordlampen. Hvis du ønsker en væglampe til sengen, du kan bruge til læselampe, anbefaler vi, at du finder en hvor du kan justere lysretningen. På den måde risikerer du ikke, at du ikke får lys nok, hvis du beslutter dig for at sætte/ligge dig på en anderledes måde end du plejer. Hvis du tager et kig i vores store udvalg af væglamper, finder du også frem til, at nogle afdisse har indbygget lysdæmper. På den måde kan du selv kan skrue op eller nedfor lyset alt efter hvor meget lys der er i lokalet i forvejen. Er lokalet heltmørkt, kan et for skarpt lys fra din sengelampe give en ubehagelig kontrast forøjnene. Er der derimod godt med lys udefra i forvejen, men ikke helt nok til atman kan læse, er der brug for en noget skarpere belysning. Her er det en fordelmed en sengelampe der kan dæmpe sit lys, så du altid får lige præcis den mængdelys du har brug for.

 

 

Sengelamper

Sengelamper er ikke bare praktiske til læsning eller til den generelle rumbelysning, men kan også give soveværelset et løft, rent stilistisk. En flot væglampe på hver sin side af sengen, kan give soveværelset et helt nyt look. Mange bruger derfor ikke bare sengelamper som godlæsebelysning, men også som en del af boligindretningen. Dette gælder selvfølgelig også lamper generelt, men især i et rum som soveværelset, hvor der sjældent er særlig mange møbler og elementer. Derfor får de elementer der så er, bare meget mere opmærksomhed.

Billige sengelamper

Her hos OutletLamper kan du helt sikkert godt finde nogle billige sengelamper som passer perfekt ind i dit hjem. Vi har lamper til enhver smag og vores navn forpligter jo rent prismæssigt. Dog går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er også derfor at langt de fleste af vores lamper er i nordisk design. Vi stræber os efter at have Danmarks bedste priser på belysning, så hvis du er på udkig efter billige sengelamper, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted.

Sengelamper tilbud

Hvis du er en rigtig tilbudsjæger, vil du med sikkerhed kunne finde en masse gode tilbud under vores Gør et Kup kollektion. Her finder du altid de bedste tilbud på lamper, hvor der selvfølgelig også altid er en masse sengelamper. Skulle der være en sengelampe du har set et andet sted, men ikke kan finde hos os, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. For det meste kan vi bestille varer hjem fra de fleste forhandlere, så lamperne kan være hos dig indenfor 1-2 uger. Hvis du skal bruge en større mængdesengelamper, eller en anden type lampe, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi giver gerne lidt ekstra rabat, hvis du skal bruge mange varer.