Sengelamper

Sengelamper

Det ses især, at Ball væglampen fra Frandsen bliver brugt som sengelampe. Dette er der flere forskellige grunde til. Den indlysende årsag er designet. Ball væglampen er en velkendt designerlampe, som har et tidløst og elegant design, der vil passe ind i alle hjem. Det ikoniske kugledesign er æstetisk og ser godt ud ved siden af sengen som natlys.

Ud over udseendet, er lampen også yderst funktionel. Lampeskærmen kan nemlig drejes som du vil, da den har en magnet monteret på konsollen, som du skruer på væggen når du sætter lampen op. På den måde, kan du altid selv vælge om du vil have direkte lys (eksempelvis ned mod din bog) eller om du vil have lys der skal pege væk fra dig. Ball væglampen fra Frandsen er vores klare anbefaling når det kommer til valg af sengelampe.

 

 

Benny Frandsen

Benny Frandsen er manden bag den succesfulde lampemastodont som deler navn med ham selv. Benny Frandsen begyndte i 1968 at designe lamper i sin kælder i Skanderborg. Det tog dog hurtigt far, og allerede i 1972 blev der bygget ny fabrik. Firmaet havde på daværende tidspunkt 20 ansatte. Dem danske designer har sidenhen ejet og drevet det der senere kom til at hedde Frandsen Group, helt frem til begyndelsen af 2020, hvor det blev solgt. I 2018 nåede han at holde 50 års jubilæum.