Sort stofledning

Sort stofledning

Hos OutletLamper forhandler vi sort stofledning i metermål. Disse ledninger kan du nemt selv skifte, så du giver din lampe et friskt pift. Typisk benyttes sort stofledning til pendel lamper som hænges op, men du kan sagtens bruge sort stofledning på andre typer lamper, som f.eks. din væglampe eller din plafond.

Hvid stofledning

Vi forhandler hvid stofledning i metermål, som du nemt selv kan skifte, uanset om det er til din lampe eller til en fatning. De hvide stofledninger kan både fås i almindelig rund form, eller som snoet stofledning.

Tilbehør til stofledning

Det er sjældent, at folk udelukkende foretager et køb af stofledning. Ledningerne købes nemlig ofte sammen med andre varer. Det indlysende er selvfølgelig, at de købes når ledningerne til lamperne skal forlænges, men købes ofte sammen med disse varer:

Baldakiner

Hvis du skal lave en klyngependel, eller køber flere fatninger, som skal hænge sammen, er en baldakin en fantastisk løsning til at skjule strømudtaget, samt samlingen af ledninger i loftet.

Fatninger

Nogle vælger at ”lave” deres egne lamper, ved at købe en eller flere fatninger og derefter selv montere ledning, i den farve de ønsker. På den måde kan man være den eneste der har den lampe, da man selv har skabt den. Til disse fatninger anbefaler vi altid en Dekorationspære.

 

Hjælp til at finde den rigtige stofledning?

Hvis du mangler hjælp eller inspiration til valg af stofledning, sidder vi altid klar til at vejlede dig så godt vi kan. Har du spørgsmål eller kommentarer til dit køb eller nogen af vores produkter, er du altid velkommen til kontakte os på mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt vi kan, alle hverdage mellem 10-16.