Spisebordslamper

Spisebordslamper

At vælge en lampe til spisebordet kan være en svær beslutning, da der er en del elementer der kommer i spil. Først og fremmest er der det åbenlyse i det visuelle - lampen skal selvfølgelig passe ind rummet og samtidig falde i din smag. Herudover er der det funktionelle aspekt i lampen -kan den belyse hele bordet, eller skal man have to pendler. Mange spiseborde har også muligheden for at kunne forlænges. Her har det også betydning, hvordan man vælger at hænge lampen op. Skal den eller de hænge på en skinne der gør det muligt at rykke på lamperne, når eventuelle gæster kommer på besøg. Dette findes der forskellige løsninger på dette, vi har et udvalg af strømskinner.

Loftlampe Spisebord

De fleste vælger en eller flere pendler eller en langbordspendel over deres spisebord, dette er jo selvfølgelig fordi det er en oplagt mulighed for at skabe en hyggelig og dekorativ atmosfære i rummet. HosOutletLamper.dk har vi et bredt udvalg af forskellige pendler til spisebordet.

Der er altid forskellig smag når det kommer til loftlamper til spisebordet. Der er det industrielle med lidt "tungere" mere statement-agtige lamper. Så er der de mere lette, dekorative lamper, samt de helt lette i form af forskellige LED løsninger.

Designet er vigtigt, da man ofte vil sidde og slappe af ogspise sammen ved bordet. Har man en lampe man ikke synes om, vil dette selvfølgelig begrænse glæden af den oplevelse.

Spisebordslamper Inspiration

Det er altid en god idé at kigge efter nogle mulige inspirationskilder til sin spisestue. Der findes i dag mange indretningskilder, blandt andet fra de mange forskellige brands der er med lamper. I Skandinavien har vi ét udtryk mens hjem andre steder i Europa eller Verden selvfølgelig et helt andet udtryk. Ved at kigge på inspiration fra andre dele af verden kan du også finde inspiration der kan udvide din horisont for hvad der er af muligheder, som kan passe ind i din stil. Ofte vil små inspirationer af anden art kunne være det der gør forskellen i dit hjem, og gøre det til noget helt unikt.

 

 

Spisebordspendel

Loftslamper er et af de mest dekorative elementer, når det kommer til belysning. Her er der virkelig mulighed for, at gøre en forskel for indretningen og sætte sit eget unikke præg på sit hjem. Spisestuen er hjemmets midtpunkt. Her kan man sætte prikken over i’et på indretningen med en eller flere loftslamper. De vil i mange tilfælde være det første folk vil ligge mærke til når de kommer ind i rummet. Selve lyset har også en afgørende betydning forstemningen i rummet. Her er pæren i lampen eller lamperne som regel det mest afgørende. Mange vælger enten en 3-trins pære eller en lyskilde der kan lysdæmpes, eksempelvis ved hjælp af lysdæmperkontakt. Dette kan være med til at skabe lige den stemning der mangler omkring spisebordet. I nogle tilfælde skal der måske ligges puslespil, eller andre aktiviteter, der kræver en skarpopmærksomhed og der gør den aktivitet nemmere og sjovere hvis lyset er arbejdsvenligt og stærkt. I andre tilfælde sidder man måske en sen aften og nyder aftenkaffen om spisebordet. Her vil det være en hel anden belysning der vil give mening. Det er klart, at man ikke kan løbe og skifte lyskilder hele tien, derfor er det en genial mulighed man har når man anskaffer sig en lysdæmperkontakt og en lyskilde der har mulighed for at blive dæmpet. Se vores udvalg af lyskilder her.