Stofledning

Stofledning

Stofledninger er blevet mere og mere populære de seneste år, hvilket man jo sagtens kan forstå. Der er en verden til forskel på, lampen er udstyret med stof eller plastikledning – stofledningen giver den simpelthen et helt andet look.

Stofledning i metermål

Vi sælger stofledning i metermål, hvilket gør det langt nemmere og billigere for dig som kunde. På den måde, kan du nemlig bestille præcis det antal meter ledning du skal bruge, og er ikke afhængig af, at købe mere end du har behov for.

 

 

Stofledninger

Den absolut største fordel ved at vælge stofledning i stedet for plastik, er det visuelle, dekorative aspekt. Det kræver ikke meget indsats fra din side, men det er både en nem og billig måde, at give din lampe, og resten af lokalet, et løft. Hos OutletLamper har vi Danmarks største udvalg af stofledninger, til yderst fornuftige priser.

Ledningerne kan, som nævnt, købes helt ned til meteren, så du altid får præcis den mængde ledning du skal bruge. På den måde slipper du for at betale ekstra for ledning du ikke skal bruge og miljøet slipper for at ledningen bliver smidt ud og går til spilde. Vi sælger stofledning til en fast lav meterpris, uanset hvilken farve du har brug for.


Hvad er stofledning?

En stofledning er en stofovertrukket ledning, som du kan bruge til at hænge lamper op, forlænge din nuværende ledning, eller skifte ledning på én af dine gamle lamper.

Hvor kan man købe stofledning?

Du finder Danmarks største udvalg af stofledninger lige her. Vi har stofledninger i alverdens farver, som sælges på metermål til gode priser. Hvis du bare skal bruge sort eller hvid ledning, vil du også kunne finde dette i de fleste byggemarkeder.

Hvordan retter man en stofledning ud?

For at rette din stofledning ud, er det eneste du behøver gøre, at varme den en smule op med en hårtørrer. Herefter vil ledningen rette sig selv ud.

Hvad er ledninger lavet af?

Ledninger til lamper er lavet i flere lag. Metaltråden sidder inderst og bruges til overførsel af strømmen. Dette metal er sædvanligvis kobber, som er isoleret af en kappe af plast. Hvis der er tale om en såkaldt stofledning, er plastkappen overdækket af stof.