Strømskinne

Strømskinne

Selvom man ikke ligger mærke til den til daglig, kan en strømskinne gøre en kæmpe forskel for dig derhjemme. En strømskinne er fantastisk til eksempelvis at montere over spisebordet. Når der kommer gæster og bordet skal forlænges, kan i også rykke lamperne længere ud på skinnen, så de passer til bordet. Derudover er der også altid mulighed for at tilføje en ekstra lampe eller et ekstra spot, uden at skulle bøvle med installation på ny. 

Strømskinne loft
Det er mest almindeligt, at montere strømskinnen i et fladt loft, men også muligt i et skråloft. Resultatet bliver dog bedst i et fladt loft, hvorfor dette er vores anbefaling. Du kan både bruge strømskinner over spisebordet, til dine spisebordslamper, ligesom de også er smarte i køkkennet, hvor dine køkkenlamper kan hænge på række og sprede et godt nedadrettet arbejdslys.

1-Faset Strømskinne
1-faset strømskinner er de mest anvendte strømskinner til brug i de private hjem, da de er billigere og det sjældent er nødvendigt med et 3-faset skinnesystem i hjemmet. Denne strømskinne-type er meget hyppigt anvendt og er både nem at installere og praktisk til hjemmet.

 

Strømskinner

Strømskinner laves i flere forskellige længder samt sort eller hvid. De fleste vælger en hvid skinne da loftet er hvidt, men mangler vælger også en sort skinne til at matche farven på lamperne samt den sorte stofledning. En strømskinne er dejlig alsidig. Den kan både anvendes til almindelige pendler (loftlamper) eller eksempelvis skinnespots. 

Hvor mange lamper kan der være i en strømskinne?

Du kan hænge ligeså mange lamper du vil i din strømskinne. Strømskinnen kan bære så mange lamper du ønsker, men du skal være opmærksom på om dit relæ kan klare vægten.

Hvordan forlænger eller forkorter jeg en strømskinne?

Hvis du skal bruge mere end to meter strømskinne, kan du bruge et samlestykke til at forbinde to eller flere skinner. Samlestykket fungerer til hvis du skal have skinnerne hængende i forlængelse af hinanden. Hvis skinnerne skal være sammensatte, men ikke på række, fås samlestykkerne både i vinkel eller som et X-stykke.

Hvis du har brug for at afkorte din ledning kan den saves over med en helt almindelig nedstryger.