Trådløse bordlamper

Trådløse bordlamper

Trådløse bordlamper kan være med til at, spare dig fra en masse besvær. En trådløs bordlampe ser både mere elegant ud, og spare dig også fra en masse problemer. Du kan nemlig tage den med dig overalt, og frit benytte den til belysning overalt. Du kan bruge den som lampe til camping, da den er nem at pakke ned. Klik her for udendørsbelysning.  Trådløse bordlamper kan også bruges ved siden af sengen på natbordet. Uden tråd på lampen giver den et flot minimalistisk look til soveværelset. Se alle vores soveværelseslamper her. Fordelen her er også at de trådløse bordlamper kan dæmpes, og kan derfor give et stille læselys eller hyggeligt aftenlys til soveværelset.

Ledningsfri lampe

Trådløse bordlamper er ledningsfri lamper, med genopladeligt batteri. Du kan derfor nemt pakke den ledningsfri lampe ned og tage med dig. En Ledningsfri lampe sparer dig også for besværet og kan blive rykket rundt i dit hus, hvis du mangler forskellige steder i huset. Du kan også benytte en ledningsfri lampe til dekoration. En ledningsfri lampe giver dit rum et minimalistisk udsyn og er flot som dekoration til rum i hele huset. De kan også stå pænt på et sofabord og dekorere din stue. Se vores store udvalg af stuelamper her.

 

Udendørs bordlamper

Trådløse bordlamper kan også benyttes til hyggeligt lys hvis du mangler lys om aften udenfor. Du kan derfor tage den med ud hvis du skal bruge hyggeligt lys i haven. Da den er trådløs, kan du nemt tage den med ind igen efter brug. Da tråden ikke skal sættes til spare du besværet og kan derfor nemt rykke lampen. Hvis du leder efter yderligere udendørs belysning, kan du se vores udvalg her. En trådløs bordlampe vil også passe godt i en udestue, hvor der mangler belysning, men er begrænset antal stikkontakter.

Genopladelige lamper

Med batteri inden bygget i lampen, skal du bare sætte din trådløse lampe til opladning i få timer for at få belysning til en lang periode. Lampen kan derfor benyttes længe ad gangen og hvis den løber tør, kan lampen hurtigt oplades og benyttes igen. En genopladelig lampe er smart til hvis du skal rykke lampen eller bruge den i flere rum i dit hus.

 

Trådløs led lampe

Med vores trådløse LED lamper, får du både en minimalistisk og flot dekoration til dit hus og rum. Samt en smart lys kilde som du kan benytte i flere rum og tage med dig i hele huset. Led pæren i lampen er opladt af batteriet og giver et flot lys, med nogen modeller er det muligt at skifte farven samt skifte lysstyrken på din lampe.

 

Udendørs batterilampe

Ved brug af en udendørs batterilampe såsom en trådløs bordlampe kan du frit tage dit lys med udenfor. Trådløse bordlamper kan nemt blive genopladet på få timer med mange timers belysning afhængig af modellen. Lampen kan derfor benyttes udenfor til aktiviteter som lys til camping eller som lys til campingvognen. En udendørs batterilampe kan også benyttes til at være udenfor som belysning om aften. Du kan også bruge den som lampe til udestuen da lampen nemt kan rykkes rundt og oplades til frit brug. Er du på udkig efter udendørs belysning så se her.